Goca Tržan ZAPLAKALA zbog Draženovog nastupa, a i vi ćete kada čujete kako je otpevao NAJEMOTIVNIJU Tošetovu pesmu (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

DIRLJIVO

Goca Tržan ZAPLAKALA zbog Draženovog nastupa, a i vi ćete kada čujete kako je otpevao NAJEMOTIVNIJU Tošetovu pesmu (VIDEO)

Zbog toga što je bila prepuna utisaka, Goca je zatražila da prva prokomentariše Draženov nastup

Objavljeno:

Poslednji, deseti po redu u večerašnjem izdanju "Pinkovih zvezdica", nastupio je dvanaestogodišnji Dražen Baković iz Podgorice, koji je odlučio da na velelepnoj sceni muzičkog takmičenja otpeva "Igru bez granica", jednu od najemotivnijih pesama Tošeta Proeskog.

Svi članovi žirija dali su svoj glas Draženu, tokom čijeg je pevanja, čini se, najviše uživala Goca Tržan, koja je čak pustila i suzu.

Zbog toga što je bila prepuna utisaka, Goca je zatražila da prva prokomentariše Draženov nastup.

- Ti si sjajan pevač i ti si toga vrlo dobro svestan. Ti si uvek tačan, uvek intonativno kao žilet i onda dođeš na Tošeta Proeskog, gde treba da popadamo svi ovde. Mislim da si se malo preplašio ove pesme, s pravom, jer je ova pesma izuzetno sugestivna, izuzetno jaka... Ovo nije bilo ni pola tebe. Ti si imao pesme koje nisu ovoliko ozbiljne, a svojim pevanjem si im dodao na težini, a ovo si otpevao tako ravno, tačno, divno, sve lepo... Ali nešto je tu falilo. Vidi, Toše je ovo pevao sa takvim besom i tugom, mnogo je teška pesma, ne samo u intonativnom, melodijskom smislu, već u životnom - deo je Gocinog komentara i saveta.

Goca Tržan
Goca Tržan foto: Printscreen/youtube

Sa njenim mišljenjem saglasna je bila i Jelena Tomašević.

- Pa, jeste suzdržano pevao, ali ne mogu da kažem da nije bilo lepo. Tvoja boja glasa je divna, ti lepo izgledaš dok pevaš, vidi se da uživaš, ali si možda večeras imao jednu predrasudu, kako ćemo da reagujemo na ovu pesmu. Nemoj da uzimaš pesme koje te emotivno pomeraju, tako da nisi u skladu sam sa sobom.

foto: Printscreen/youtube

S njima, s druge strane, nije bila saglasna Leontina Vukomanović, koja je Draženovu interpretaciju potpuno drugačije doživela.

Ja sam se zapitala da li sam slušala istu pesmu kao i moje kolege ovde. Iskreno da ti kažem, meni je ovo bila divna mera kako mladi dečak interpretira ovu pesmu. Pokazao si tako veliki dijapazon svakojakih tehnika, toliko si lepih stvari primenio u samoj interpretaciji da sam ja u jednom trenutku pomislila zašto ovo nije glasnije. Mislim da to kada budemo gledali na TV ekranu biće potpuno drugačije, nije se čulo glasno. Ja sam čula u poslednjem refrenu tu divnu gradaciju, to mi je vio vrhunac interpretacije. Pomislila sam: "Bože, koliko pametno ovaj dečak peva". Ne bih čak ni ovo preglumljavala, baš bih uradila ovako kao što si ti - rekla je Leontina.

Leontina
Leontina foto: Printscreen/youtube

BONUS VIDEO: JEDNOM DIVA, UVEK DIVA: Karleuša ZAPALILA binu, a kad vidite ŠTA JE OBUKLA, neće vam biti dobro! (FOTO, VIDEO)

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.