BILA SAM ŽRTVA NASILJA... Glumica otvorila dušu pred kamerama i otkrila PORODIČNE TAJNE koje je krila duboko u sebi! (FOTO)
Foto: Printscreen/you Tube

borite se!

BILA SAM ŽRTVA NASILJA... Glumica otvorila dušu pred kamerama i otkrila PORODIČNE TAJNE koje je krila duboko u sebi! (FOTO)

Iskreno i bez dlake na jeziku...

Objavljeno:

Ekipa popularne TV emisije bila je u Madlenijanumu gde se publici, između ostalih, poklonila i legendarna glumica Danica Maksimović. Pred kamerama ova srpska glumica pričala je o karijeri, porodici, ali i temi koja u poslednje vreme sve češće potresa domaću javnost- porodičnom nasilju.

- Ja ne znam kako to može da se reši. Jedino da se, ne daj Bože, uvede, ne daj Bože kažem, jer ne bih volela da se tako rešavaju stvari, da se uvede smrtna kazna. Pa da se onda preispitaju svi oni koji pomisle da ženu maltretiraju, svoju porodicu, decu - rekla je Danica Maksimović.

Ova glumica otkrila je da je ranije u toku života i sama bila žrtva nasilja.

- Znate, ne mora to da bude fizičko nasilje samo, to može da bude i verbalno nasilje. Ali čovek se bori, morate da se borite, morate da se edukujete. Morate sebe da stavljate u situacije da razmišljate pozitivno, da izlazite iz tih nemogućih situacija. Morala sam i ja da izađem iz toga, to je odluka - iskrena je bila Danica.

Bonus video:

Stefan Kapičić "Deadpool2"

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.