SMUVALA SE SA SESTROM SVOG DEČKA, A ONDA JE ZBOG LJUBAVI NAPUSTILA SRBIJU: Gde je nestala naša najlepša glumica? (FOTO)
Foto: Printscreen

UŽIVA U LJUBAVI

SMUVALA SE SA SESTROM SVOG DEČKA, A ONDA JE ZBOG LJUBAVI NAPUSTILA SRBIJU: Gde je nestala naša najlepša glumica? (FOTO)

Baš u trenutku najveće slave odlučila je da se, iz privatnih razloga, povuče iz sveta glume

Objavljeno:

Glumicu Anu Franić svi pamtimo po ulozi Danijele u seriji "Mješoviti brak". Zatim su usledila angažovanja u seriji "Ulica lipa" i filmu "Diši duboko".

Uloga u filmu "Diši duboko" (2004) njena je najzapaženija. Naime, Ana u filmu glumi devojku koja doživljava saobraćajnu nezgodu sa svojim dečkom. Dok se on oporavljao u bolnici, ona se zbližava s njegovom sestrom i započinje emotivnu vezu s njom.

Ovo je prvi srpski film na temu ženske homoseksualnosti i kao takav ostavio je veliki trag u srpskoj kinematografiji.

Scena iz filma 'Diši duboko
Scena iz filma "Diši duboko" foto: Printscreen

Baš u trenutku slave, Ana je odlučila da se, iz privatnih razloga, povuče iz sveta glume i to zato što ju je vodilo srce.

Već četiri godina živi u Splitu sa suprugom roniocem, Markom Ižakovićem i sinom Andrijom, kojeg su dobili početkom 2015. godine.

Razlog zbog kojeg je napustila glumačku karijeru iznenadio je njene prijatelje i kolege, ali kako je Ana Franić objasnila u jednom intervjuu, nikad sebi ne bi oprostila da tada nije poslušala svoje srce.

Ana je svoju glumačku karijeru nastavila u Hrvatskoj
Ana je svoju glumačku karijeru nastavila u Hrvatskoj foto: Printscreen

- Kada sam rešila da napustim sve i preseljenjem u Split okrenem novu stranicu, zaprepastila sam većinu prijatelja i kolega. Govorili su mi da je to velika hrabrost, a možda i ludost, ali osećala sam da činim najbolju stvar za sebe. S naknadnom pameću, drago mi je što mogu da kažem da nisam pogrešila. Povela sam se za tim da ne gubim ništa. Prijatelji i porodica uvek će to biti, ma kolika nas razdaljina delila. Nisam bila stalno zaposlena i svi znamo kakav je odnos prema honorarcima, a Beograd nema noge da mi pobegne. Oprostila bih sebi grešku, ali ne bih oprostila da nisam pokušala - objasnila je Ana u jednom intervjuu za Story.

Ana je nastavila sa glumačkom karijerom i u Hrvatskoj.

Iza svake uspesne zene... ??? #myhubby #christmastime #adventusplitu

A post shared by Ana Franic (@ana_franic_izakovic) on

Na pitanje da li joj nedostaje Beograd, Ana je tada odgovorila:

- Nedostaje mi uvek i zauvek. Često dolazimo, a opet nedovoljno. Gladna sam ga... Tek kada sam otišla, shvatila sam koliko mi je bio važan, koliko je bio moj. Grad, to sada sa sigurnošću znam, čine ljudi, a dom porodica i prijatelji. Ja zato imam dva doma. To osećam u svakom dolasku i odlasku. Bilo da ih napuštam ili im se vraćam, nešto treperi u meni. Često kažem da mrzim Split jer još nisam u njemu pronašla sve ono što sam u Beogradu ostavila. To kažem u afektu ili kad sam usamljena. Ali, kako mogu da mrzim grad mog, ali i suprugovog i sinovljevog detinjstva, grad koji mi je toliko lepog dao. Treba nam vremena i strpljenja, i Splitu i meni.

Bonus video ŠAŠAVO SKROZ: Kada vidite šta radi Cecin ljubimac, valjaćete se od smeha!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.