RAZGOVARALI SMO S JEDINIM SRBINOM KOJI JE HOLIVUDSKA ZVEZDA: Otkrio nam je VELIKU TAJNU iz svoje mladosti! (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

PREMIJERA

RAZGOVARALI SMO S JEDINIM SRBINOM KOJI JE HOLIVUDSKA ZVEZDA: Otkrio nam je VELIKU TAJNU iz svoje mladosti! (VIDEO)

Srpski glumac zasenio i Rajana Rejnoldsa

Objavljeno:

Prisustvovali smo specijalnoj projekciji filma "Deadpool 2" u Kombank dvorani i tom prilikom razgovarali sa popularnim srpskim glumcem Stefanom Kapičićem, koji igra lik Kolosusa u ovom holivudskom ostvarenju.

Na samom početku pitali smo ga šta je sve potrebno da bi jedan Srbin uspeo u Holivudu.

- Svakako je na prvom mestu upornost, vera u sebe, ali takođe i veliki faktor je sreća. Kada se prebrode teške noći i problemi, onda se dođe tu gde jeste.

#??

A post shared by Stefan Kapicic (@stefankapicic) on

S obzirom na to da je tek pristigao iz Njujorka, nismo mogli a da ga ne pitamo da nam uporedi holivudske premijere sa našim.

- Holivudske premijere se razlikuju od srpskih po glamuru u finansijkom smislu, jer se nenormalne količine novca koriste u te svrhe, ali po kvalitetu i alkoholu se ne razlikuju - kroz osmeh nam je otkrio glumac.

Što se tiče saradnje sa super zvezdama iz Holivuda, Stefan je oduševljen njihovim profesionalizmom, pa iako su neki hladni, otkrio nam je da ne smeš sebi da dozvoliš da uvrediš nekoga. Postoje pravila u Americi koja to ne dozvoljavaju.

#Counterpart #premiere with my wife @ivana_horvat_ ♥️

A post shared by Stefan Kapicic (@stefankapicic) on

Izdvojio je Rajana Rejnoldsa, sa kojim je najviše radio na snimanju.

- Mi već drugi film radimo zajedno. Dosta smo postali bliski i profesionalno i on mi je najviše pomogao. Čovek koji je potpuno na mestu, a koji je privatno jedan "deadpool".

Kako ističe, on je jedan od retkih zvezda prema kojima je imao onaj osećaj strahopoštovanja kada ga je prvi put video, što zbog njegove visine, što zbog stava kao da zaista nosi "oreol prave zvezde".

Stefan je poput pravog kolege holivudskim producentima predložio neke srpske glumce koji bi mogli napraviti karijeru u Americi, kao što su recimo Miloš Biković, Mićko Radonjić, Gordan Kičić, Bane Trifunović.

Svi se sećamo Stefana iz perioda kada je nosio svoju čuvenu viljušku oko ruke, pa smo ga pitali koja je njena simbolika i da li je i dalje nosi.

- Nošenje viljuške oko ruke za mene je sada prošlost. Zapravo ostala je na nekom od aerodroma gde su mi je oduzeli. Ta ideja mi se dopala iz stripova, i kako je dobijala pozitivne reakcije, postala je obavezan deo mog aksesoara.

Čitav razgovor možete pogledati u VIDEO prilogu koji sledi:

BONUS VIDEO: Glossy lično – Marko Mandić: Ne bih muvao zauzetu devojku... Valjda!

(Milica Veljković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.