ŽELJKO DOŠAO KOD SVOJE ŽENE U JUTARNJI PROGRAM: Odmah joj je pao u ZAGRLJAJ, a onda ju je toliko zbunio da je počela da MUCA (FOTO)
Foto: Printscreen

GOSTOVAO KOD SUPRUGE

ŽELJKO DOŠAO KOD SVOJE ŽENE U JUTARNJI PROGRAM: Odmah joj je pao u ZAGRLJAJ, a onda ju je toliko zbunio da je počela da MUCA (FOTO)

Željko je, između ostalog, pričao o singlu, spotu, koncertu na Tašmajdanu, ali i sinu Kosti, koji često pita za kucu u studiju

Objavljeno:

Željko Joksimović gostovao je kod supruge, Jovane Joksimović, i Srđana Predojevića u Jutarnjem programu.

Čim je ušao u studio dugo su se grlili .

- Koliko se niste videli? - pitao je Srđan.

- Nekoliko sati - smejala se Jovana.

- Šta si se zbunila sad? Moram da ti kažem, mnogo si lepša uživo, nego preko televizije - rekao je on kroz smeh, što se zbunilo voditeljku, koja je počela da muca i odmah prešla na pitanje o koncertu u Areni.

Željko je uspeo da zbuni sovju suprugu
Željko je uspeo da zbuni sovju suprugu foto: Printscreen

- Kad se završio koncert i kada je sve proteklo kako treba, moram da priznam da sam imao strah. Zna da bude iznenađujuće i da zasmeta. Ja sam primetio to kod prodaje karata, ne zbog toga što sam mislio da se neće prodati. Poslednja dva, tri dana, imali smo 300, 400 karata dnevno, a nakon svega što se desilo, pala je prodaja. Međutim, sve je bilo u redu - rekao je Željko u programu.

Željko je, između ostalog, pričao o singlu, spotu, koncertu na Tašmajdanu, ali i sinu Kosti, koji često pita za kucu u studiju.

Pričali su o singlu, koncertu na Tašmajdanu, ali i o sinu Kosti
Pričali su o singlu, koncertu na Tašmajdanu, ali i o sinu Kosti foto: Printscreen

- Ima vremena, imaće neku novu Prvu. Kosta stalno pita za kucu Prva što nije naša - rekao je Željko.

- Ustane ujutru rano, pa pusti tu pesmu i sluša. Posle toga ode u studio i pusti tu pesmu opet. Onda se vrati kući i opet pusti psmu. I tako mesecima, pa menja aranžmane. To je toliko interesantno. Najinteresantnije je što ja mnogo toga ne čujem, kao da sam gluva - otkrila je Jovana.

Bonus video NIJE MU DOBRO! ĐOGANI ČEKA ĆERKU DA IZAĐE IZ RIJALITIJA, UPUTIO SLOBI PORUKU: Mojoj Lunči svaka čast, ali neke stvari NE MOGU DA SE ODGLUME

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.