TUŽILAŠTVO DONELO ODLUKU: Lazukić se tereti za NASILJE U PORODICI, preti mu do 3 godine robije!
Foto: Dado Đilas

STOP NASILJU!

TUŽILAŠTVO DONELO ODLUKU: Lazukić se tereti za NASILJE U PORODICI, preti mu do 3 godine robije!

Nakon izvedenih dokaza, odbrana Lazukića je predložila svoje dokaze, od kojih je Tužilaštvo usvojilo jedan predlog, dok su ostali odbijeni

Objavljeno: 16.05.2018. 14:55h
  • 4

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podnelo je danas sudu optužni predlog protiv Luke Lazukića, kojim ga tereti da je izvršio porodično nasilje nad suprugom, pevačicom Natašom (Bekvalac) Lazukić, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Lazukić je optužen za krivično delo nasilje u porodici, za koje je zaprećena kazna od tri meseca do tri godine zatvora.

Nakon razmatranja svih dokaza, tužilaštvo je zaključilo da postoji opravadana sumnja da je Lazukić izvršio krivično delo Nasilje u porodici na štetu Nataše, koja je uzela njegovo prezime - Lazukić.

Obavljeno je i medicinsko veštačenje
Obavljeno je i medicinsko veštačenje foto: Filip Plavčić

Prvi osnovni sud je u utorak na predlog tužilaštva Lazukiću produžio meru zabrane prilaska i komunikacije sa suprugom, koja može da traje do okončanja krivičnog postupka.

U tužilaštvu podsećaju da su u ovom slučaju sprovedene dokazne radnje u okviru kojih je saslušan i Lazukić i ispitana oštećena Nataša Lazukić, zatim je ispitan svedok-bebisiterka koja je bila prisutna tokom svađe u noći između 12. i 13. aprila.

Nakon izvedenih dokaza, odbrana Lazukića je predložila svoje dokaze
Nakon izvedenih dokaza, odbrana Lazukića je predložila svoje dokaze foto: Zorana Jevtić

Obavljeno je i medicinsko veštačenje na okolnost vrste i mehanizma nastanka povreda kod oštećene Nataše, kao i psihijatrijsko-psihološko veštačenje Lazukića povodom njegove uračunljivosti u vreme izvršenja dela, a bila su stavljena i dva zahteva za pružanje potrebnih obaveštenja Gradskom centru za socijalni rad, Odeljenje Savski venac i Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije.

Nakon izvedenih dokaza, odbrana Lazukića je predložila svoje dokaze, od kojih je Tužilaštvo usvojilo jedan predlog, dok su ostali odbijeni.

Zbog toga je odbrana u skladu sa zakonskim ovlašćenjima izvođenje tih dokaza predložila sudiji za prethodni postupak, koji je takođe odbio ove predloge odbrane.

Lazukić na saslušanju kod tužioca nije negirao da je sukoba između njega i Nataše bilo, ali je negirao da ju je tukao i šutirao
Lazukić na saslušanju kod tužioca nije negirao da je sukoba između njega i Nataše bilo, ali je negirao da ju je tukao i šutirao foto: Dado Đilas

Lazukić se tereti da je Nataši Bekvalac naneo lake telesne povrede u noći između 12. i 13. aprila. Što se tiče Lazukićeve krivične prijave protiv supruge zbog lažnog prijavljivanja, o njoj će biti odlučeno nakon okončanja postupka za porodično nasilje.

Lazukić na saslušanju kod tužioca nije negirao da je sukoba između njega i Nataše bilo, ali je negirao da ju je tukao i šutirao.

Pored toga, on je podneo i krivičnu prijavu protiv njenog oca Dragoljuba Bekvalca zbog krivičnog dela nasilje u porodici.

Bonus video PRVO JE REKLA DA JOJ DANAS NIJE DAN, A ONDA... Marina Visković zapevala hit ove koleginice i oduvala kako peva UŽIVO!

(Espreso.rs/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media