HVALA TI ŠTO SI ME NAUČILA KAKO DA VOLIM: Zorannah uputila javnu poruku svom voljenom biću i raznežila sve pratioce (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

EMOTIVNO

HVALA TI ŠTO SI ME NAUČILA KAKO DA VOLIM: Zorannah uputila javnu poruku svom voljenom biću i raznežila sve pratioce (FOTO)

Popularna modna blogerka nedavno je proslavila svoj 28. rođendan

Objavljeno:

Tik uz Zoranu Jovanović, veliku slavu i sve simpatije javnosti pobrala je Lola, blogerkin pomeranac, kojoj je Zorannah danas zasigurno upriličila slavlje povodom desetog rođendana.

"Ne mogu da verujem da je moj najbolji prijatelj star deset godina. Pre devet i po godina, kad sam je uzela, zamalo je nisam vratila, ali to bi bila najveća greška mog života. Hvala ti što si me naučila kako da volim i brinem o nekome. Volim te devojčice, srećan ti rođendan", poručila je lepa plaviša svom kućnom ljubimcu.

Inače, popularna modna blogerka nedavno je proslavila svoj 28. rođendan! Čestitke su pristizale sa svih strana, a ona je u najlepšem društvu obeležila taj divan dan.

Bonus video EMINA SE POSLE 10 GODINA RAZVELA OD MUSTAFE: A sad prvi put ISKRENO progovorila o TRAUMAMA kroz koje prolaze njeni sinovi i ona!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.