Mali nije naivan! Cecin dečko otkrio 10 stvari koje Ceca ne sme da radi da je ne bi prevario!

Ko je glavni u toj vezi?

Mali nije naivan! Cecin dečko otkrio 10 stvari koje Ceca ne sme da radi da je ne bi prevario!

Ako pevačica slučajno dozvoli sebi samo jednu od ovih stvari, Aleksandar Jovović će se odmah baciti u zagrljaj druge
Objavljeno: 14:21h

Naš uspešni maneken je ispričao zbog čega frajeri varaju svoje partnerke. On je naveo 10 razloga, a jasno će Ceca morati da se pridržava ovog uputstva, ako želi da zadrži zgodnog Aleksandra. Nepoštovanje! Arkan bi se prevrnuo u grobu da vidi šta je Veljko uradio na njegovom pomenu! (FOTO) 1. Nezainteresovana je Ako često na njenom licu uočavam grimasu koju bih i sam napravio kada bih ispred sebe imao zbirku rešenih zadataka iz kvantne fizike, na primer. 2. Sebična je Ne pristaje čak ni na kompromis kada je daljinski upravljač u pitanju. Utakmica se gleda tek kada je serija gotova, dakle negde od 75. minuta. 3. Sumnja Misli da je varam? Bolje da odem dok je vreme, dok joj se ne javi želja za osvetom. Ko je Cecin novi dečko maneken? Mišićavi seksi hipster u ženskim helankama! (FOTO)

4. Nagle promene raspoloženja
Ceca je vukla krvavog Arkana do izlaza hotela: Jezivi detalji kobne noći 15. januara! (VIDEO) 5. Postaje dosadna, mnogo zvoca 6. Drugarica utiče na nju Arkanov sin najbrutalnije isprozivao Cecu i decu: Sutra je 16 god kako mi je otac ubijen, a oni...
7. Više ne mogu da je nasmejem 8. Nije kao na početku veze
9. Više ne vodi toliko računa o sebi Ovo je Cecin dečko! Svi detalji tajne ljubavi sa 16 godina mlađim manekenom! (FOTO) (VIDEO)
10. Nema strasti u odnosu Seks je postao rutina, izgubio se žar, želja... (Espreso.co.rs / Cosmopolitan.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.