POJAVILA SE U ULOZI PROSTITUTKE! Jelisaveta je na početku karijere imala nekoliko kilograma više i potpuno drugačiji stajling! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

pre udaje za tea

POJAVILA SE U ULOZI PROSTITUTKE! Jelisaveta je na početku karijere imala nekoliko kilograma više i potpuno drugačiji stajling! (FOTO)

Jelisaveta Orašanin privukla je pažnju medija otkako se udala za košarkaša Miloša Teodosića

Objavljeno:

Orašaninova je stekla popularnost i ulogom Tijane u seriji "Ubice mog oca" u kojoj je igrala sa tadašnjim dečkom Vukom Kostićem. Njene seksi scene podigle su masu na noge.

Ono što je posebno iznenadilo javnost jeste da je Jelisaveta nakon duge veze sa Kostićem uplovila u romansu sa Teodosićem, za kog se veoma brzo i udala.

Teo i Jelisaveta su brzo uplovili u bračnu luku
Teo i Jelisaveta su brzo uplovili u bračnu luku foto: Dragana Udovičić

Ipak, vratimo se na početke crnokose glumice. Jelisaveta je počela karijeru ulogom u filmu "Elipsa" u kojoj je imala ulogu prostitutke.

Godinu dana kasnije dobila je ulogu u tinejdžerskoj seriji "TNT (Totalno novi talas)" u kojoj je igrala Mariju, a kasnije su došle uloge u serijama poput "Pevaj, brate", "Vojna akademija", kao i pomenuta "Ubice mog oca".

Imala je drugačiju frizuru i stil
Imala je drugačiju frizuru i stil foto: Printscreen

Evo kako je Jelisaveta izgledala pre sedam godina:

Rekli bismo da je imala par kilograma više nego sada
Rekli bismo da je imala par kilograma više nego sada foto: Printscreen

Bonus video

EMINA SE POSLE 10 GODINA RAZVELA OD MUSTAFE: A sad prvi put ISKRENO progovorila o TRAUMAMA kroz koje prolaze njeni sinovi i ona! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.