PRE MESEC DANA MI JE BILO JASNO DA ĆE POBEDITI IZRAEL: Pevač grupe Balkanika otkrio da su im za jedan detalj na sceni tražili čak 19.000 evra!
Foto: Printscreen Youtube

SVE OTKRIO

PRE MESEC DANA MI JE BILO JASNO DA ĆE POBEDITI IZRAEL: Pevač grupe Balkanika otkrio da su im za jedan detalj na sceni tražili čak 19.000 evra!

Evrovizija je i dalje tema o kojoj se priča

Objavljeno:

Srpski predstavnici, Sanja Ilić i Balkanika, završili su na 19. mestu, dok je pobedu odnela Neta Barzilaj, predstavnica Izraela. Milan Lukić, član grupe Balkanika veruje da je politika umešala prste kada je reč o glasanju.

- Postoji neki čovek koji ide i dogovora stvari naočigled svih. On je tako išao i dogovarao, ne uzimajući u obzir našu zemlju. Ja sam slučajno sedeo pored Australijske delegacije i on je sa njima ćućorio, ne znajući da sam ja neko ko učestvuje na Evroviziji - kaže pevač i dodaje:

- Nisam se razočarao, meni je 19. mesto kao da smo bili prvi - rekao je Milan u jutarnjem programu kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića na TV Prva.

Članovi grupe Balkanika gostovali su danas u Jutarnjem programu na TV Prva
Članovi grupe Balkanika gostovali su danas u Jutarnjem programu na TV Prva foto: Printscreen/ TV Prva

Inače, Sanji Iliću i Balkaniki su na Evroviziji tražili čak 19.000 evra za bubnjeve.

- To je deo naše scenografije, koja je bila komplikovana da se prenese u Portugal. Oni su se ponudili da nam naprave nove i to je bila cena - rekao je Milan Lukić i dodao da su na kraju ipak poneli svoje bubnjeve. Kako kaže, pre mesec dana je znao da će Neta pobediti na 63. Evroviziji.

- Mesec dana pre Evrovizije smo bili u Tel Avivu i bilo je jasno koliko oni žele da pobede, sve je bilo u znaku nje. Bilo nam je jasno da će ona pobediti - kaže pevač Balkanike. Prokomentarisao je i skandal koji je obeležio Evroviziju.

Momak je tokom nastupa Velike Britanije izleteo na scenu i oteo pevačici mikrofon, a sve se dešavalo neposredno pred nastup Balkanike.

Nastup Balkanike na Evroviziji
Nastup Balkanike na Evroviziji foto: AP/ Armando Franca

- Svukli su ga sa bine i tukli pred nama. Nije bilo svejedno, ja nemam tremu ali nije bilo svejedno - rekao je Milan koji se osvrnuo i na uvredljive komentare novinara Daily mail-a.

Naime, novinar iz Engleske je za Milana napisao da je "najstrašniji snagator koji izgleda kao satanista".

- Ružno je i to ne priliči tako nečemu. Oni veličaju stvari koje su izopačene. Ja to stvarno nisam čuo, ali ako im je za osvetu... ja sam sa mikrofonom BBC-ja radio intervjue tamo, tako da, videće kako su prošli - rekao je Milan kroz smeh.

Bonus video PORODILA SE PRE VREMENA KAD JE SAZNALA DA JE DEČKO VARA: Kloi Kardašijan pokazala ćerku TRU!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.