BIO JE NAJVEĆI ZAVODNIK SFRJ, OŽENIO JE I TITOVU UNUKU: Danas jedva stastavlja kraj s krajem!
Foto: prentscreen/youtube/Klasik Srbija

žene su ludele za njim

BIO JE NAJVEĆI ZAVODNIK SFRJ, OŽENIO JE I TITOVU UNUKU: Danas jedva stastavlja kraj s krajem!

Bio je poznat po tome što su ga mnogi poredili sa velikim zavodnikom, holivudskim glumcem Ričardom Girom, pa je dobio nadimak "Gir stare Jugoslavije

Objavljeno:

Radi se o 56-godišnjem hrvatskom pozorišnom, TV i filmskom glumcu, Ranku Zidariću, koji je u Zagrebu na akademiji dramske umetnosti diplomirao 1990. godine. Tako je postao i član dramskog pozorišta Gavella. Sa Sašom Broz je bio u braku 90-ih godina, sa njom je dobio kćerku Saru, a trenutno je u braku sa Ivanom Uhlik, sa kojom je dobio kćerku Zoru.

Danas je samostalni glumac i retko kada govori u javnosti o svojim angažmanima u pozorištu i izbegava intervju.

Ovaj glumac je ostvario više od pedeset uloga na filmu. Debitovao je 1988. godine u Zafranovićevom ostvarenju na filmskom platnu "Haloa: Praznik kurvi", zajedno sa glumicom Nedom Arnerić.

Njegova prva uloga na filmu
Njegova prva uloga na filmu foto: Printscreen

Bio je poznat po tome što su ga mnogi poredili sa velikim zavodnikom, holivudskim glumcem Ričardom Girom, pa je dobio nadimak "Gir stare Jugoslavije. Danas je daleko od svetskog glamura i jedva sastavlja kraj s krajem.

Radio je par serija i crtaća kako bi sebi mogao da obezbedi novi bicikl i više puta istakao kako je teško živeti od glume.

Bonus video

Ljiljana Stjepanović OBNOVILA godinu u gimnaziji

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.