Otkrivamo ŠTA PIŠE U PREDBRAČNOM UGOVORU JOVANE JEREMIĆ: Sve što dobijem od roditelja biće rešeno ugovorom o poklonu, a Vojislav... (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

obezbedila svoje nekretnine

Otkrivamo ŠTA PIŠE U PREDBRAČNOM UGOVORU JOVANE JEREMIĆ: Sve što dobijem od roditelja biće rešeno ugovorom o poklonu, a Vojislav... (FOTO)

Jovana je, poput mnogih poznatih dama, pronašla način da obezbedi svoju imovinu

Objavljeno: 10:14h

Jovana Jeremić udala za Vojislava Miloševića u opštini Zemun. Poput mnogih poznatih dama, pronašla je način da obezbedi svoju imovinu.

"Sve nekretnine koje dobijem od roditelja biće rešene ugovorom o poklonu. Isti je slučaj je i sa imovinom mog supruga, a ono što steknemo u braku biće zajedničko", izjavila je za Svet Jovana.

Nakon venčanja, srećni bračni par uputio se na porodični ručak u Ljig u porodičnom društvu.

"Plan je bio da napravimo malo intimno venčanje samo za porodicu. Ja sam nosila haljinu Vladanke Celić, nisam želela ništa prenaglašeno već svedeno. Bitno je da žena u životu zna šta želi, a to je sa mnom slučaj u svemu. Nakon venčanja otišli smo u 'Dva brata', restoran mojih roditelja, gde su porodično uživali u ručku Miloševići i Jeremići".

Ljubav na prvi pogled
Ljubav na prvi pogled foto: Printscreen Instagram

Za godinu dana, Jovana i Vojislav planiraju crkveno venčanje, kao i krštenje ćerke.

"Za godinu dana ćemo napraviti veliko slavlje i krstiti našu ćerkicu. Tada ćemo ugostiti sve drage ljude koje sada nismo zvali i obavićemo crkveno venčanje", otkriva Jovana.

Bonus video

JK PLEŠE KAO DA JOJ GORI VAGINA: Karleuša objavila snimak s nastupa i svi ZANEMELI od njenog komentara (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.