LUKA PONOVO NA SASLUŠANJU: Tužio tasta zbog PRETNJI koje mu je uputio, došao u pratnji advokata, a jedan DETALJ je svima zapao za oko (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

PROCES JE U TOKU

LUKA PONOVO NA SASLUŠANJU: Tužio tasta zbog PRETNJI koje mu je uputio, došao u pratnji advokata, a jedan DETALJ je svima zapao za oko (FOTO)

Lazukić je krivičnu prijavu protiv tasta, Dragoljuba Bekvalca, podneo preko svojih advokata

Objavljeno:

Luka Lazukić, još zakoniti suprug pevačice Nataše Bekvalac, pojavio se u MUP Čukarica, gde je prijavio Dragoljuba Bekvalca, Natašinog oca, zbog pretnji koje mu je uputio na javnom servisu kad je gostovao kod Olivere Kovačević.

Ono što je svima zapalo za oko jeste to da je Luka vidno preplanuo s obzirom na to da je prethodne dane provodio u Grčkoj.

Lazukić je u MUP stigao u pratnji advokata i nije davao nikakve izjave.

Došao je u pratnji svoje advokatice i nije davao nikakve izjave
Došao je u pratnji svoje advokatice i nije davao nikakve izjave foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, Drugo osnovno tužilaštvo dalo je nalog policiji da ispita navode krivične prijave koju je Luka Lazukić podneo protiv oca svoje supruge Nataše Bekvalac, zbog navodnih pretnji i porodičnog nasilja.

Tužbu je podneo zbog navodnih pretnji koje mu je Natašin otac uputio gostujući u emisiji na javnom servisu
Tužbu je podneo zbog navodnih pretnji koje mu je Natašin otac uputio gostujući u emisiji na javnom servisu foto: Printscreen/RTS1

Lazukić je krivičnu prijavu protiv tasta, Dragoljuba Bekvalca, podneo preko svojih advokata ubrzo nakon prijave kojom supruga tereti njega za isto krivično delo.

Lazukiću je Prvi osnovni sud u Beogradu 16. aprila izrekao meru udaljenja iz stana do 30 dana i zabranu prilaska i komunikacije sa suprugom.

Bonus video SVI ĆETE JOJ ZAVIDETI: Kada vidite koje mesto je posetila Milica Todorović, NAJEŽIĆETE SE!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.