BAŠ SU ŠIROKE RUKE! Teo i Jelisaveta su odlučili da OVAJ LUKSUZNI POKLON daju Filipu i Priji na venčanju! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

može im se

BAŠ SU ŠIROKE RUKE! Teo i Jelisaveta su odlučili da OVAJ LUKSUZNI POKLON daju Filipu i Priji na venčanju! (FOTO)

Popularni košarkaš je danima razmišljao šta da pokloni budućim supružnicima kao venčani dar

Objavljeno:

Popularni par Aleksandra Prijović i Filip Živojinović 21. juna staće na ludi kamen i izgovoriti sudbonosno da, a svadba mlade pevačice i Breninog naslednika izazvala je ogromnu medijsku pompu.

Iako se spekulisalo da budući supružnici neće ići na medeni mesec, planove će im poremetiti upravo kum Miloš Teodosić, koji će im darovati luksuzno putovanje, ali će sa mladencima poći i on sa suprugom Jelisavetom Teodosić.

Kako saznajemo, nakon što ga je Živojinović upitao da im bude kum, popularni košarkaš je danima razmišljao šta da pokloni budućim supružnicima kao venčani dar.

Jelisaveta i Miloš Teodosić
Jelisaveta i Miloš Teodosić foto: Printscreen

- Svadba Aleksandre i Filipa se približila, a mladenci su već dogovorili i isplanirali sve detalje. Mlada je kao kuma izabrala kolegu Acu Pejovića, dok se mladoženja odlučio da tu čast dodeli sportisti Milošu Teodosiću. Košarkaš je sa suprugom danima razmišljao šta da pokloni Filipu i Aleksadri, a da ih oduševi. S obzirom na to da materijalne stvari već imaju jer oboje dobro zarađuju, Teo i Jelisaveta su baš bili u problemu oko dara. Ali onda su dobili sjajnu ideju - otkriva izvor za “Tv magazin” i nastavlja:

- Miloš je čuo kad je Aleksandra rekla da će nakon svadbe i slavlja odmah da se baci na posao, te da će nakon venčanja u junu raditi celo leto. Nastupe je zakazala sve do kraja avgusta, tako da neće imati vremena za medeni mesec sa suprugom. Teo je u dogovoru sa Jelisavetom odlučio da mladence iznenadi putovanjem na koje će otići umesto medenog meseca, a društvo će im praviti i oni. Kako je Prijovićeva već zakazala nastupe, sve planiraju tek za kraj leta, a kako su otkrili, u opticaju imaju više destinacija.

Kako im finansije dozvoljavaju, Teo i Jelisaveta razmatraju samo prestižna mesta, na kojima će maksimalno uživati sa Filipom i Aleksandrom, samo je problem da se usaglase oko datuma polaska.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović foto: Printscreen Instagram

- U pitanju su egzotična i luksuzna letovališta, pa na medeni mesec se ide samo jednom, a kum će se potruditi da sve protekne na nivou. U opticaju imaju brojna mondenska ostrva i zanimljive destinacije koje malo ko iz Srbije može sebi da priušti, međutim još ne mogu da se odluče. Čekaju da se usaglase sa terminima, da Jelisaveta ugrabi slobodno vreme u pozorištu, Teo od sporta, a angažmani mladenaca da isteknu. Al kad se uzme u obzir da su se i glumica i košarkaš nedavno venčali, ne sumnjamo da jedva čekaju put i da će se super provesti - zaključio je naš izvor.

Podsećamo, Aleksandra i Filip su se verili na Dan zaljubljenih, a pevačica je za “Blic” otkrila da joj je na prvom mestu da se na dan svadbe svi gosti lepo provedu.

- Naše porodice su tu da nam pomognu, a svaka konačna odluka će, naravno, biti naša. Njihova podrška nam najviše znači. Tek sam počela da razmišljam o tome, jer se sve desilo na brzinu, ali bih najviše volela da bude veselo i da se naše porodice i prijatelji lepo provedu. To je ono o čemu ćemo najviše voditi računa, pored toga da sve bude kao iz bajke, lepo osmišljeno i zamišljeno. Svadba je zakazana za jun - otkriva buduća mlada.

Aleksandra je priznala da ona i njen budući suprug nisu diskutovali o potpisivanju predbračnog ugovora.

- Iskreno, o tome uopšte nismo ni pričali ni razmišljali. Biće vremena za takve razgovore sigurno. Nama je trenutno najbitnije da smo zajedno i radujemo se što ćemo našu ljubav ozvaničiti - rekla je pevačica svojevremeno.

Bonus video:

KAJA JE 4 GODINE U BRAKU SA SVETSKI POZNATIM DI-DŽEJOM: Pevačica posle dužeg vremena opalila postavila sliku sa suprugom!

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.