NIJE MU OSTAO DUŽAN: Čolak se hvalio da je stvorio DŽENANA LONČAREVIĆA a ovaj mu je uputio BRUTALAN odgovor!
Foto: Damir Dervišagić

oštro

NIJE MU OSTAO DUŽAN: Čolak se hvalio da je stvorio DŽENANA LONČAREVIĆA a ovaj mu je uputio BRUTALAN odgovor!

Za svoj uspeh zaslužan je, kako kaže, isključivo on sam

Objavljeno:

Od 1. do 3. juna na Tašmajdanu održaće se "Impero Music Week" festival na kojem će nastupiti neki od najpopularnijih izvođača na našoj javnoj sceni, među kojima je i popularni pevač Dženan Lončarević, koji će prvog dana festivala binu deliti sa "Leksington" i "Projekat" bendom.

- To je jako dobar spoj, jako dobra priča... Ovo se do sada nije desilo na našim prostorima - uzbuđen je Dženan, koji je otkrio da će 1. juna na Tašmajdanu Beograđanima pevati kako muške, tako i ženske pesme koje jednako sjajno izvodi.

Dženan Lončarević
Dženan Lončarević foto: Promo

Popularni pevač pre tri nedelje objavio je spot za duetsku pesmu sa "Tropiko" bendom "Sinovi tame", koji je za kratko vreme prikupio više od dva miliona pregleda na Jutjubu, što ga veoma raduje.

- Ja sam prezadovoljan! Pokazalo se da "Tropiko" i ja imamo dobru priču! Nastavljam sa snimanjem spotova, sledeći ću snimiti u Crnoj Gori... Mislim da ću uraditi nešto fino, kao što je spot za pesmu "Pitam te" - obećao je pevač, koji se u intervjuu za naš portal osvrnuo i na dešavanjima u rijalitiju "Zadruga", tačnije, reči učesnika Baneta Čolaka.

Bane je svojevremeno ispričao zadrugarima kako poznaje Dženana, te da ga je on "proslavio i stvorio", što je imao priliku da čuje i Lončarević, koji je rešio da mu odgovori i istakne da je sam zaslužan za sve svoje uspehe.

Mene su stvorili otac, majka i Bog. Dečka ne znam, ali čuo sam šta je pričao. Stvarno glupost. Tako da, sve što sam radio u životu radio sam sam - rekao je Dženan za Pink.rs.

Bonus video:

BALKANIKA ZAPEVALA HIMNU! Prvi put nakon proglašenja finalista Evrovizije poručuju: Svet je naš!

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.