POSLE TRI POROĐAJA POKAZALA GRUDI: Mirka se skinula u liftu, Vujadin sve uslikao, PA SE POHVALIO!
Foto: Zorana Jevtić

srećan par

POSLE TRI POROĐAJA POKAZALA GRUDI: Mirka se skinula u liftu, Vujadin sve uslikao, PA SE POHVALIO!

Ovim potezom mladi fudbaler je očigledno želeo da se pohvali

Objavljeno: 10:36h

Fudbaler Vujadin Savić iznenadio je sve kada je podelio fotografiju svoje supruge, poznate glumice, iz lifta na kojoj ona nosi kupaći kostim.

Naime, na fotografiji se jasno vide Mirkine grudi, kao i isklesani trbušnjaci, a ovim potezom mladi fudbaler je očigledno želeo da se pohvali zgodnom suprugom sa kojom ima troje dece.

Mirka Vasiljević
Mirka Vasiljević foto: Printscreen/Instagram

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić su jedan od najlepših parova.

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić su zajedno više od devet godina i imaju troje dece Andreju, Adrijanu i Mihajla. Mirka se veoma mlada odlučila na zajednicu sa Vujadinom, odmah nakon završene srednje škole. Dok su njene drugarice putovale i nizale uloge Mirka je krenula putem majčinstva.

- Udala sam se veoma rano sa svega 19. godina za Vujadina. Period druženja i odlazaka na more sa prijateljicama sam propustila. Putovanja na koja sam išla do udaje su bila isključivo sa porodicom i Kulturno umentničkim društvom u sklopu folklora čiji sam član bila od sedme godine. Na tim putovanjima, koja se nazivaju turneje, upoznala sam druge države, njihov folklor i ljude koji žive tamo. Odlazili smo na turneje u Meksiko, Tajvan i ostajali tamo po mesec dana. Kada se sve sabere folklor nije bio samo igranje, pevanje i sviranje u orkestru. To su putovanja koja se ne zaboravljaju, prijateljstva koja ostaju za ceo život, simpatije i najvažnije od svega – životno iskustvo i najdraže uspomene - rekla je Mirka Vasilljević u jednom intervjuu.

Bonus video:

U ZNAK PODRŠKE PREDSTAVNICIMA SRBIJE NA EVROVIZIJI: Fontana na Slaviji 3 sata vrti pesmu Sanje Ilića i Balkanike!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.