OTVORIO DUŠU: Toni Cetinski po prvi put progovorio o NESREĆI koja mu je promenila život!
Foto: Promo

trpeo osude

OTVORIO DUŠU: Toni Cetinski po prvi put progovorio o NESREĆI koja mu je promenila život!

Cetinski je dugo ćutao, a konačno je rešio da progovori o nesreći koja se dogodila 3. novembra u Rovinju

Objavljeno:

Toni Cetinski je pregazio čoveka u jednoj jedonsmernoj ulici, a mnogi su osudili pop zvezdu iako nisu znali šta se zaista dogodilo.

Toniju je sve ovo jako teško palo.

- Nekako me više boli kada je nepravda prema nekom drugom nego prema meni. To su sve strelice koje se odbijaju, ne dira me to. Nastojim da ignorišem te stvari, ali me nepravda prema nekom drugom pogađa. Tu sam spreman da napišem 600 postova. Ne volim nepravdu prema drugima, prema sebi sam manje-više navikao - započeo je Toni svoju priču.

Cetinski je dugo ćutao, a konačno je rešio da progovori o nesreći koja se dogodila 3. novembra u Rovinju.

- Ljudi u Rovinju znaju kakav sam vozač, kakva je ulica. Ako se otkrije da sam ja išta kriv, ja ću odgovarati, znaju da sam spreman. Ali ako se ustanovi da ipak ja nisam glavni krivac, zbog čega je čovek ležao i poginuo, onda će mi barem duša biti na mestu, neću morati s tim da živim - rekao je Toni u emisiji "Glamur".

Pevač tog dana nije vozio brzo niti je bio pod dejstvom alkohola. Nije mu bilo lako u tom trenutku jer ni sam nije bio svestan šta se dogodilo.

- Čudo ti se dešava u životu kada su tako neki ekstremni momenti. Ne bojiš se težine kazne, ako si nešto pogrešio, spreman si platiti, odrobijati. Meni je više strah da li ću ja moći živeti s tim na duši, ako se ustanovi da sam ja kriv. Za ono što sam kriv, ja ću odgovarati - kaže Toni. Po svemu sudeći, pevač neće odgovarati za nesreću jer nije dokazano da je on kriv.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.