DA LI JE OVO NASTUP DOSTOJAN NAŠE ZEMLJE? Kad su srpski predstavnici na Evroviziji zapevali - nismo verovali šta čujemo! (VIDEO)
Foto: Reuters

šta vi mislite?

DA LI JE OVO NASTUP DOSTOJAN NAŠE ZEMLJE? Kad su srpski predstavnici na Evroviziji zapevali - nismo verovali šta čujemo! (VIDEO)

Sanja Ilić i Balkanika nastupili su večeras pod rednim brojem tri

Objavljeno: 21:24h

Ovogodišnji predstavnici Srbije na "Evroviziji", Sanja Ilić i Balkanika, sudeći po prognozama kladionica, od početka nisu imali mnogo šanse za pobedu.

Međutim, srpski predstavnici su večeras na drugoj polufinalnoj večeri prestižnog muzičkog takmičenja u Lisabonu nastupili sa pesmom "Nova deca", koja je na Beoviziji osvojila ubedljivu pobedu i, po našoj skromnoj proceni, izdominirali.

Scenski nastup je bio na mestu, njihove pevačke veštine na zavidnom nivou a, po onome što smo videli u prvom polufinalu, rekli bismo da je naša pesma definitivno među boljima i, nezavisno od ishoda takmičenja, preostaje nam samo da im čestitamo.

Pogledajte kako je izgledao nastup naših predstavnika i recite nam svoje mišljenje:

Podsetimo, iz prvog polufinala, održanog u utorak, za finalni nastup u subotu u "Altis areni" u prestonici Portugalije, plasirali su se Austrija, Estonija, Kipar, Litvanija, Izrael, Češka, Bugarska, Albanija, Finska i Irska.

Bonus video

ISMET NUNO ARNAUTALIĆ PODELIO NIKAD OBJAVLJENU PESMU INDEXA: Sve godine su proletele u jednom trenu, NAVIRU SEĆANJA...kroz maglu! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.