Estradni frizer i NAJBOLJI PRIJATELJ Anastasije Ražnatović za Espreso otkriva s kojim zvezdama je NAJTEŽE sarađivati, ali i ko je njegova MUZA (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram

BEZ DLAKE NA JEZIKU

Estradni frizer i NAJBOLJI PRIJATELJ Anastasije Ražnatović za Espreso otkriva s kojim zvezdama je NAJTEŽE sarađivati, ali i ko je njegova MUZA (VIDEO)

Mi smo ga sreli na jednom gradskom događaju i iskoristili priliku da porazgovaramo s njim

Objavljeno:

Stevan Radivojević trenutno je najpoznatiji estradni frizer, a javnost ga je upoznala kao učesnika i pobednika druge sezone rijalitija Parovi, 2012. godine.

Dodatnu pažnju na sebe je privukao time što je najbolji prijatelj Anastasije Ražnatović, te javnost prati svaki njegov korak.

Mi smo ga sreli na jednom gradskom događaju i iskoristili priliku da porazgovaramo s njim.

Pitali smo ga sa kojom poznatom damom najviše voli da radi, odnosno, koja je najzahvalnija za saradnju.

Stevan je blizak prijatelj porodice Ražnatović
Stevan je blizak prijatelj porodice Ražnatović foto: Printscreen Instagram

- Glupo je da komentarišem koja mi je najinspirativnija i koju najviše volim. Najbolja drugarica mi je Anastasija. To mislim da znaju svi. Ona mi je najveća inspiracija i moja muza. Ona iz mene izvuče moj najbolji talenat koji posedujem ili ga ne posedujem, a koji ona napravi, ali definitivno s njom najviše volim da radim - rekao nam je Stevan.

Pošto nam je otkrio ko mu je omiljena poznata dama, morali smo da ga pitamo i ko je najzahtevniji za saradnju, odnosno s kim je najteže raditi.

- Ja uvek važim za nekog ko ima dugačak jezik (smeh). Generalno su poznate ličnosti zahtevne. One najveće i najpopularnije nisu. One manje popularne jesu, a vi ćete iz ovoga razumeti šta sam ja rekao.

S obzirom na to da je Stevan nedavno bio žrtva nasilja, kada su u njegov salon upali napadači i brutalno ga pretukli, pitali smo ga kako se odvija taj slučaj i da li su počinioci privedeni pravdi.

- Time se bavi moj tim advokata. Ja sam čuo da su bili uhapšeni, pa su pušteni, šta se dalje dešava, ne znam. Ja sam pokrenuo privatnu tužbu, goni ih i država. Ja nisam bio nešto povređen. Nije to mene, niti moju energiju, niti hrabrost koju ja posedujem i život poremetilo. To ne može niko da mi poremeti. Nijedne batine, bombe, pištolji, šta god da upere u mene. Biti uspešan u našoj zemlji je veliki teret, veliko breme. Ja idem na to, i šta ću. Lepo mislim, verujem u Boga, radim lepe stvari. Mislim da će ostale stići njihova kazna. Neka stigne i mene ako sam nešto loše radio - bio je iskren Stevan.

U video-prilogu pogledajte šta nam je Stevan još rekao:

Bonus video PRIVATNA ŽURKA: Tamara Dragičević zaigrala s tatom Milanom u kolima!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.