Zbog njene lepote Beograđani su padali na kolena, a ona se udala za našeg čuvenog biznismena i živela na Beverli Hilsu... Znate li šta se dogodilo sa Majom Sabljić? (FOTO)
Foto: Printscreen

glumica predivnog osmeha

Zbog njene lepote Beograđani su padali na kolena, a ona se udala za našeg čuvenog biznismena i živela na Beverli Hilsu... Znate li šta se dogodilo sa Majom Sabljić? (FOTO)

Glumica je bila u braku sa američkim biznismenom srpskog porekla Džordžom Zečevićem sve do njegove smrti 2012.

Objavljeno:

Maja Sabljić je karijeru počela tako što je snimila film o svom upisu na Fakultet dramskih umetnosti ("Lične stvari" iz 1979. godine). Film prati Maju od trenutka kada završava gimnaziju do prijemnog ispita na Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu.

U filmu se, pored ostalih, mogu videti i Sonja Savić, Zoran Cvijanović, Svetislav Goncić, Olivera Ježina. Međutim, nakon prijema u uži krug kandidata, Maja ipak ne uspeva da te godine upiše glumu, što je ne sprečava da kasnije postaje jedna od naših najomiljenijih glumica.

Pamtimo je po njenom prelepom i zavodničkom osmehu koji je obeležio i većinu njenih uloga, naročito onu iz "Žikine dinastije".

Poznate uloge ostvarila je i u filmovima "Groznica ljubavi" (1984), "Pazi šta radiš" (1984), "Kamiondžije opet voze" (1984), "Druga Žikina dinastija" (1986), TV seriji "Bolji život" (1990), "Policajac sa Petlovog brda" (1992, 1994), "Ona voli Zvezdu" (2001), "Lavirint" (2002).

Otkako živi u Americi (skoro već dve decenije), retko je prisutna u javnosti i više se ne bavi glumom. Ipak, pre šest godina je boravak u srpskoj prestonici iskoristila da zajedno sa svojim prijateljicama, tekstopiscem Marinom Tucaković (56) i rediteljkom Marijanom Petrović (47), poseti izložbu slika umetnice Ane Petrović-Šiljković (40).

Na izložbi Ane Petrović
Na izložbi Ane Petrović foto: Aleksandar Jovanović Cile

Pre nekoliko godina je viđena i na letovanju u Crnoj Gori gde je bila sa svojom sestrom i njenim ćerkama.

Maja poseduje i nekretnine na crnogorskom primorju
Maja poseduje i nekretnine na crnogorskom primorju foto: Damir Dervišagić

Bila je u braku (1992-2012) sa američkim biznismenom srpskog porekla Džordžom Zečevićem sve do njegove smrti 2012.

Bonus video

Mira Škorić napravila lom na rođendanu Bojane Ristivojević

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.