Srbi su potpisivali PETICIJU da je izvuku IZ ZATVORA, zbog nje je vladala KOLEKTIVNA HISTERIJA: Čuvena Kasandra posle 20 godina izgleda kao BOGINJA (FOTO)
Foto: Printscreen

NEKAD I SAD

Srbi su potpisivali PETICIJU da je izvuku IZ ZATVORA, zbog nje je vladala KOLEKTIVNA HISTERIJA: Čuvena Kasandra posle 20 godina izgleda kao BOGINJA (FOTO)

Kao bebu je zlobna maćeha dala cirkusu, koji se nakon 20 godina vraća u njen grad

Objavljeno:

Ime Koraima Tores malo kome šta znači. I mala je verovatnoća da ćete se setiti o kome je reč. Ali, pod imenom Kasandra, bila je prava zvezda.

Čuvena Kasandra je u vreme prikazivanja serije, 1997. godine, postala miljenica cele Srbije i sa nestrpljenjem smo čekali da vidimo šta će se desiti u sledećoj epizodi.

Kasandre se i danas svi sećaju
Kasandre se i danas svi sećaju foto: Printscreen

Kao bebu je zlobna maćeha dala cirkusu, koji se nakon 20 godina vraća u njen grad.

Romkinja crne kose i plavih očiju bila je obećana bacaču noževa, opasnom Randuu. Ipak, Kasandra se zaljubljuje u zgodnog i imućnog Luis Davida, jednog od blizanaca njene maćehe.

Venecuelanska glumica, koja je svetsku slavu stekla tumačeći lik Kasandre u istoimenoj latinoameričkoj sapunici, posle više od dvadeset godina od emitovanja popularne serije izgleda neverovatno!

Koraima Tores se privatno gotovo uopšte ne šminka, a nema ni potrebe jer je i bez toga izuzetno lepa, čak i u svojoj 45. godini.

Ova glumica je za sve ove godine promenila brojne faze i frizure, ali sada izgleda mlađe nego ikad.

Na snimanju serije „Snovi i ogledala“ upoznaje glumca Nikolasa Montera sa kojim se venčala 1996. godine. Glumica ima sina Manuela Nikolasa, a trenutno živi u Bogoti.

Kasandra zaista ne zna za godine!

Bonus video OTVORENA OPERACIJA, RUKE MU SE TRESU: Andrija Milošević u ulozi HIRURGA, napravio savršeni rez!

(Espreso.co.rs/ ddl.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.