Nikolina Pišek NAJLEPŠA je voditeljka na ovim prostorima, a evo KAKO je izgledala pre 10 godina, kad se pojavila na srpskoj televiziji (FOTO) (VIDEO)
Nikolina Pišek jedna je od najlepših voditeljki na ovim prostorima, Foto: Dragana Udovičić

NEKAD I SAD

Nikolina Pišek NAJLEPŠA je voditeljka na ovim prostorima, a evo KAKO je izgledala pre 10 godina, kad se pojavila na srpskoj televiziji (FOTO) (VIDEO)

Pišekova je rođena je 8. aprila 1976. godine u Zagrebu, gde je i provela detinjstvo

Objavljeno:

Voditeljka i model, Nikolina Pišek, pre deset godina je postala poznata u Srbiji, kada se pojavila u ulozi voditeljke u regionalnom muzičkom šou programu “Operacija trijumf.” Nakon toga je bila voditeljka emisije “Sami u tami” na TV Prva, kao i “Bulevar” na b92. Jedno vreme je vodila i Exkluziv, dok nije saopštila da želi da se posveti sebi i porodici.

Ipak, odlučila je da se na velika vrata vrati na male ekrane vodeći kviz na jednoj srpskoj televiziji.

Srpska publika upoznala ju je 2008. godine u Operaciji trijumf
Srpska publika upoznala ju je 2008. godine u Operaciji trijumf foto: Printscreen Youtube

Pišekova je rođena je 8. aprila 1976. godine u Zagrebu, gde je i provela detinjstvo. Uglavnom se družila sa dečacima zbog čega je često kući dolazila sa ogrebotinama, pretučena ili džepova punih glista. Želela je da postane profesionalni vojnik ili vozač kamiona.

Nikolina je u srećnom braku sa istoričarom umetnosti, Vidojem Ristovićem
Nikolina je u srećnom braku sa istoričarom umetnosti, Vidojem Ristovićem foto: Damir Dervišagić

Ćerku Hanu Leonardu je rodila kada je imala 21. godinu. Sa njenim ocem, novinarom Markom Cigojem, bila je u vezi, ali oboje su bili suviše mladi za brak. Upisala je dizajn na arhitekturi (što je kasnije i diplomirala), a uporedo je radila honorarne poslove kako bi izdržavala svoje dete. Pre nego što je upoznala supruga Vidoja, smatrala je da joj je dovoljno to što je rodila dete i da joj brak uopšte nije potreban.

Nikolina Pišek sa Milanom Kalinićem i Draganom Marinkovićem Macom
Nikolina Pišek sa Milanom Kalinićem i Draganom Marinkovićem Macom foto: Printscreen Youtube

Nakon dva meseca upoznavanja, započeli su vezu, koju su 2013. godine krunisali brakom. Venčali su se u Monte Karlu, a svadba je trajala tri dana. Vidoje Ristović je po profesiji istoričar umetnosti, a kao i Nikolina, ima ćerku iz prvog braka koja se zove Matea. 2. decembra 2014. godine par je dobio devojčicu kojoj su dali ime Una Sofija.

Podsetite se kako je Nikolina izgledala kad ju je srpska publika upoznala:

Bonus video BOJANA RISTIVOJEVIĆ ČESTITA 15. ROĐENDAN KURIRU!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.