SRPKINJA KOJA JE OSVOJILA SVET: Bila je obična devojka, a onda je svoju STRAST prevorila u ODLIČNU ZARADU!
Tamara Kalinić, Foto: Printscreen Instagram/tamara

pametno

SRPKINJA KOJA JE OSVOJILA SVET: Bila je obična devojka, a onda je svoju STRAST prevorila u ODLIČNU ZARADU!

Danas uživa u luksuzu širom sveta...

Objavljeno:

Tamara Kalinić jedna je od najpoznatijih modnih blogerki na svetu, a detinjstvo je provela u Bosni i Hercegovini te Srbiji, tačnije u Sarajevu, gde je rođena, te kasnije u Novom Sadu.

Na Instagramu je prati skoro 630 hiljada ljudi, a prošle je godine osvojila titulu influenserke godine.

Njenu popularnost je možda najbolje opisati informacijom da je na Instagramu prati više ljudi nego Ellu Dvornik i Sonju Kovač zajedno.

Ova farmaceutkinja po struci danas živi u Londonu, a popularnost na društvenim mrežama stekla je ponajviše zahvaljujući atraktivnom izgledu i luksuznom načinu života.

"Posao farmaceutkinje sam napustila jer mi je blog počeo donositi veća primanja i lepše prilike. Nikad se nisam pokajala", priznala je prošle godine za Index.

Blog koji vodi zove se Glam & Glitter, a upravo taj naziv savršeno opisuje život koji Tamara vodi. Skupocene krpice, egzotična putovanja i fotografije koje oduzimaju dah svakodnevno privlače nove pratitelje na profil zgodne Tamare.

Osim destinacija poput Los Anđelesa i Pariza, Tamara redovno posećuje i destinacije u regionu pa se pre nekoliko dana pohvalila fotografijom iz Rovinja koju je lajkovalo više od 34 hiljade ljudi.

Bonus video:

MUZIČKA ČESTITKA SAŠE MATIĆA: Evo kako je čestitao Kuriru 15. rođendan...

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.