Tamari Đurić je nedavno NARKO DILER IZDAHNUO NA RUKAMA, a ona je sada pokazala u čijem ZAGRLJAJU je pronašla utehu (FOTO)
Tamara je jedna od najkontroverznijih ličnosti na srpskoj javnosti sceni, Foto: Dragan Kadić

SREĆNO ZALJUBLJENA

Tamari Đurić je nedavno NARKO DILER IZDAHNUO NA RUKAMA, a ona je sada pokazala u čijem ZAGRLJAJU je pronašla utehu (FOTO)

Tamara je u opisu fotografije poručila da ga voli, iz čega se da zaključiti da su emotivnu vezu već podigli na viši nivo

Objavljeno: 10:34h

Život pevačice Tamare Đurić liči na zaplet nekog krimi romana, budući da je prate kontroverze gde god da se pojavi.

Podsetimo, vlasnicu hita "Panamera", koja je nedavno snimila duet sa folk pevačem Đanijem, punila je stupce žute štampe mesecima u toku protekle godine jer je morala da se podvrgne brojnim operacijama zbog neuspešne ugradnje silikona u zadnjicu.

Ni tekuća godina nije izuzetak, pa je tako Tamara završila na naslovnicama novina, ali ni ovoga puta nije povod bila muzika nego, nažalost, crna hronika.

Tamara je nedavno bila svedok ubistva narko dilera, Luke Radulovića
Tamara je nedavno bila svedok ubistva narko dilera, Luke Radulovića foto: Facebook

Podsetimo, sredinom aprila je u jednom klubu ubijen osuđeni narko diler Luka Radulović, a kako je Đurićeva opisala u intervjuu za Blic, on joj je izdahnuo na rukama.

Ipak, Đurićeva se vratila normalnom životu nakon pretrpljene traume, a ona i ne krije da je povod za njen osmeh novi dečko.

Tamara je svima pokazala da je srećno zaljubljena
Tamara je svima pokazala da je srećno zaljubljena foto: Printscreen/ Instagram/ tamarastar89

Ona nije odolela da se na društvenim mrežama pohvali mišićavim mladićem koji joj je osvojio srce, ali je njegovo lice prekrila emotikonom, što je veoma popularan trend među domaćim javnim ličnostima.

Tamara je u opisu fotografije poručila da ga voli, iz čega se da zaključiti da su emotivnu vezu već podigli na viši nivo.

Bonus video SEKSEPILNA DEJANA ŽIVKOVIĆ PODIGLA VEGAS NA NOGE: Vamp izdanje poznate srpske manekenke koje će sve devojke kopirati!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.