PRIPREME ZA VENČANJE PRI KRAJU: Kad budete videli CIFRU koju su Prijovićka i Filip ISKEŠIRALI ZA BURME, neće vam biti dobro!
Aleksandra i Filip venčaće se 21. juna, Foto: Printscreen Instagram

IMA SE - MOŽE SE

PRIPREME ZA VENČANJE PRI KRAJU: Kad budete videli CIFRU koju su Prijovićka i Filip ISKEŠIRALI ZA BURME, neće vam biti dobro!

Folkerka se, inače, ne opterećuje mnogo slavljem i potpuno je mirne glave

Objavljeno: 10:08h

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović iskeširali su čak 5.000 evra za zlatne burme, koje su napravljene specijalno po njihovoj porudžbini.

Nakit koji će budući mladenci jedno drugom staviti na ruku 21. juna urađen je po pevačicinom ukusu, sa usitnjenim brilijantima. Oni su na prstenje čekali više od dva meseca, a sad je i ta bitna stavka završena. Pripreme za glamurozno venčanje i svadbeno veselje polako privode kraju, a u organizaciju je uključena cela porodica Živojinović. Boba pomaže Filipu oko menija, na kojem će se naći specijaliteti iz sedam najpoznatijih evropskih restorana, dok Lepa Brena sa Aleksandrom i njenom majkom Borkom završava detalje u vezi s dekoracijom svečane sale.

Prija nije previše opterećena pripremama oko proslave
Prija nije previše opterećena pripremama oko proslave foto: Dragan Kadić

Folkerka se, inače, ne opterećuje mnogo slavljem i potpuno je mirne glave.

- Nema nikakvih novosti. Polako sve privodimo kraju, sve je opušteno. Glavne stvari smo završili. U međuvremenu sam snimila i duetsku pesmu sa Sašom Matićem, koji će nam biti drag gost na proslavi. Ja normalno radim svoje nastupe, a vikend kad nisam pevala posvetila sam se organizaciji svadbe. Sve teče po planu i jedva čekamo taj dan - rekla je Aleksandra.

Bonus video ŽELJKO JOKSIMOVIĆ ČESTITA 15. ROĐENDAN KURIRU: Nije mi se sve dopalo što sam pročitao, ali jedno sam uvek cenio kod vas!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.