NATAŠA U DUGOVIMA DO GUŠE Duguje čak 10.000 EVRA i to sve zbog LUKE?!
Nataša Bekvalac se zadužila, Foto: Filip Plavčić

au

NATAŠA U DUGOVIMA DO GUŠE Duguje čak 10.000 EVRA i to sve zbog LUKE?!

pevačica je planirala da vrati novac kada počne da peva

Objavljeno:

Nataša Bekvalac navodno se zadužila 10.000 evra kod prijatelja i sestara Dragane i Kristine, zbog supruga Luke Lazukića.

Kako "Kurir" saznaje, pevačica je planirala da vrati novac kada počne da peva, ali je bila prinuđena da otkaže četiri nastupa koja su bila zakazana za maj, jer još nije u stanju da radi.

Prema savetu lekara, Bekvalčeva mora da miruje bar još dva meseca dok se potpuno ne oporavi jer je i dalje pod stresom nakon što je supruga prijavila za porodično nasilje.

- Pre skandala, Nataši su početkom aprila zakazane dve svirke u Crnoj Gori, jedna u Srbiji i jedna u Makedoniji. Iako je želela da ispoštuje dogovor i ponovo izađe pred publiku, nastupe je morala da otkaže. Ali pre toga, ona je pozajmila novac verujući da će ga brzo vratiti. Ona već dugo ne radi, a novac je potrošila, pa je bila prinuđena na pozajmicu. Ostala je bez automobila koji joj je Luka uzeo, u kući ima malu bebu i troškovi svakodnevni rastu. Planirala je da kupi nov auto, da više ne bi vozila mamin, zbog čega se najviše i zadužila. Sada će i to morati da pričeka. I nove pesme stavila je na čekanje - otkriva izvor.

Pevačica je inače, posle saslušanja u tužilaštvu, otišla kod roditelja u Novi Sad, gde boravi već neko vreme. Tamo je sa ćerkama Hanom i Katjom i nema nameru da se u skorije vreme vraća u Beograd.

- Kada je sa svoima, oseća se mirnije i bezbednije i ne misli stalno na skandal. Često ide u Čenej, tamošnji mir joj prija. Posvećena je ćerkama, koje su joj prioritet - završava sagovornik.

Natašin PR tim potvrdio je saznanja:

- Nataša je otkazala nastupe iz privatnih razloga, biće obavešteno kada bude planirala da se vrati na posao.

Bonus video:

SEKSEPILNA DEJANA ŽIVKOVIĆ PODIGLA VEGAS NA NOGE: Vamp izdanje poznate srpske manekenke koje će sve devojke kopirati!

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.