​Skinula se, pa podigla sebi cenu! Dara za učešće u TLZP traži 120.000 evra! (FOTO)

Nije ona naivna

​Skinula se, pa podigla sebi cenu! Dara za učešće u TLZP traži 120.000 evra! (FOTO)

Nakon seks-skandala, Dara Bubamara postala je traženija nego ikad. Nova sezona šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" počeće s emitovanjem krajem februara
Objavljeno:

Folkerka Dara Bubamara je za učešće u zabavnoj emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" tražila basnosnoslovnih 120.000 evra. Nova sezona, treća po redu, počeće s emitovanjem krajem februara. U ovom programu će učestvovati i Rada Manojlović, Milica Pavlović, Mina Lazarević, Ivan Gavrilović i Bogoljub Mitić Đoša. Cifrom koju je Dara tražila verovatno je htela da pošalje producentima poruku da ne želi da učestvuje u programu. Međutim, oni razmatraju da ispune njen zahtev.

- Dara Bubamara bi bila idealana za ovaj muzički šou program, a u produkciji su svesni da bi im ona svojim učešćem digla gledanost. Posle seks skandala u kom se našla, ona je postala popularnija što dokazuju i njeni nastupi na kojima se traži karta više. Međutim, s obzirom na to da se honorari za učesnike kreću između pet i 15 hiljada evra novac koji Dara traži je prevelik za budžet produkcijske kuće. Ali pregoviri su i dalje u toku - kaže izvor anonimni blizak produkciji. (Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.