URLAO NA SRĐANA, PRETIO TUŽBOM! Gost napravio haos u jutarnjem programu, a povod je bio jedan NASLOV!
Foto: Printscreen

burno!

URLAO NA SRĐANA, PRETIO TUŽBOM! Gost napravio haos u jutarnjem programu, a povod je bio jedan NASLOV!

Jedna od tema Jutarnjeg programa bila je krađa dece, odnosno nelegalna prodaja dece bez roditelja

Objavljeno: 16:05h

Emisija "Jutro sa Jovanom i Srđanom" ni danas nije prošla bez momenata koji će obeležiti dan.

Naime, jedna od tema Jutarnjeg programa bila je krađa dece, odnosno nelegalna prodaja dece bez roditelja.

Posle jednog od naslova sa uznemirujućim naslovom, Srđan Predojević je pozvao je načelnika odeljenja u Sektoru za brigu o deci i porodici u Ministarstvu za socijalnu politiku kako bi sa njim razgovarao na ovu temu.

Kada je ugledao naslov na kome piše da "manijaci vrbuju decu preko igrica i da ih prodaju u belo roblje", Vulević se vidno uznemirio, nije želeo nda komentariše naslov i tvrdio da nema ni govora o tim navodima.

- Radi se o neistinitim tvrdnjama i pričama "rekla-kazala", ne želim da komentarišem ovo. Želim samo da vam kažem da ljudi iz inostranstva legalnim putem usvajaju decu i to onu koju ovde niko neće da udomi. To su deca ometena u razvoju, kojoj su oni spremni da podare dom - rekao je Vulević, a kada je Srđan poručio gospodinu da pokuša da razmotri ove tvrdnje, on je počeo da urla, "Dozvolite mi da završim, hoćete mi dozvoliti da završim?".

foto: Zorana Jevtić

Srđan je dozvolio gostu da završi svoju misao, a potom se u studiju pridružila gospođa koja tvrdi da zna da su deca prodavana ilegalnim putem.

- Ja nisam za to ni da se deca daju na usvajanje ni u našoj državi, a kamoli u inostranstvu. I ne slažem se sa vama da niko ne želi da podari dom deci ometenoj u razvoju. Komšinica iz moje zgrade, rodila je dete ometeno u razvoju, zadržala ga je, brine se o njemu i to je nije omelo u tome da rodi još jedno dete - rekla je gospođa, a potom se osvrnula na prodaju dece:

- Ja nisam videla, ali kada čujete jednu priču ne jednom, već više puta, pomislite da nešto nije u redu. Šta da kažemo roditeljima koji protestuju jer su im deca prodata, da im kažemo da lažu. To se dešava - rekla je ona, a potom se momentalno umešao Vulević.

- Ovo su priče rekla-kazala, o tome vam govorim. Ukoliko gospođa do ponedeljka ne priloži neki dokaz za ovo što tvrdi, podneću tužbu - rekao je on, a gospođa je rekla da će dovesti roditelje čija su deca ukradena.

Gospodinu Vuleviću obratila se i Jovana Joksimović:

- Gospodine Vuleviću, niko ovde ne osporava vaš rad, znate i sami koliko puta ste bili naš gost, to vam je dovoljan dokaz koliko uvažavamo vaš rad, ali ako neko dođe sa ovakvim tvrdnjama ili se o tome piše, a vi ste na položaju na kom jeste, evo mi apelujemo na vas da istražite te tvrdnje i ukoliko postoji krađa dece, da zaustavite to - bila je kratka Jovana, a potom se pozdravila sa gostima.

Bonus video:

JEDNOM SE ŽIVI: Dara Bubamara iskeširala 100.000 evra za luksuznu mašinu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.