SVE VIŠE GA UKOPAVA: Sestra Luke Lazukića otkrila kakva je PONIŽENJA doživljavala od strane svog brata (FOTO)
Luka Lazukić je nakon saslušanja u tužilaštvu otišao u Atinu, Foto: Dado Đilas

NE PRESTAJE DA GA NAPADA

SVE VIŠE GA UKOPAVA: Sestra Luke Lazukića otkrila kakva je PONIŽENJA doživljavala od strane svog brata (FOTO)

Nakon što je dadilja pred tužiocem pričala da ju je Luka vređao zbog akcenta, ovakvo njegovo ponašanje sada je potvdila i njegova sestra Ana

Objavljeno: 16:06h

Luka Lazukić, još uvek zakoniti muž pop pevačice Nataše Bekvalac, koja ga je prijavila za porodično nasilje, ponovo se našao na meti rođene sestre, Ane Kalinić.

Ona je nastavila na svom Fejsbuk profilu da iznosi detalje iz njihove zajedničke prošlosti. Njen najnoviji status sigurno će ići u prilog pevačici Nataši Bekvalac. Nakon što je dadilja pred tužiocem pričala da ju je Luka vređao zbog akcenta, ovakvo njegovo ponašanje sada je potvdila i njegova sestra Ana.

Status Lukine sestre Ane
Status Lukine sestre Ane foto: Printscreen Facebook

- Verujem da je vređao Natašu, verujem da je vređao dadilju! Naročito verujem u priču za akcenat, ne bi mu bilo prvi put! Vređa koga stigne! Vređao je i mene, pred svojom drugaricom Aleksandrom iz Atine, na grčkom, ne znajući da ja govorim i grčki, i sve sam mu zapamtila! Vređao je i neke moje drugarice! Ja sam se ubijala učeći strane jezike, jer što sam ih više naučila, to su mi više novca doneli, ali se, za razliku od nekih, nisam hvalila time. Ali, umela sam da se ispalim u inostranstvu, da me znanje odredjenog jezika 'ponese' i da progovorim i pred kim ne treba. Luka je naučio toliko stranih jezika, da je mogao opušteno da zaradđuje od toga, a ne da glumi ono što nije i da laže ljude oko sebe. Bio je dobar košarkaš, dobar poliglota i neverovatan lažov. O ostalom neću, ako sa mnom ne uđe u sukob interesa! Bilo on ili njegovi roditelji. Isto ne dozvoljavam ni mojim ljudima u čijim su fiokama. Fioke su do daljnjeg zatvorene... Tuga... - napisala je Ana.

Ona se u još jednom statusu bavila svojim bratom, naravno vrlo oštro, kao i do sada. U toj objavi dotakla se njegovog obrazovanja i elokvencije.

Status Lukine sestre Ane
Status Lukine sestre Ane foto: Printscreen Facebook

- "Dragi roditelji", ako ste čisti kao suza (a ima nas mnogo koji znamo i imamo dokaze da niste), zašto je vas sramota da odete do prodavnice? Meni je žao tog nekog Lukinog druga koji ga je primio "na konak", jadan će morati da sluša bajke i basne. Da Luka ima JEDNOG pravog, iskrenog prijatelja, taj bi mu rekao da zasuče rukave sa skoro 37 godina, jer sve mu je na lizing, a mora da plaća alimentacije!!! Pa, bilo je previše i sramota da osobu sa toliko godina izdržavaju roditelji, dok on laže ljude da je biznismen i neki stručnjak. Uostalom, elokvenciju i obrazovanje je odao u lajvovima! Pametnom dovoljno - smatra Kalinićeva.

Bonus video ZASUKALI RUKAVE: Verica Rakočević i Stefan Buzurović sklanjali đubre iz šume!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.