GLUMICA KOJOJ JE HIRURG PUCAO U GLAVU PROGOVORILA: Ne može se zaustaviti vreme ali ja ga ne bih ni vraćala
Ivana Panzalović, Foto: Printscreen/Youtube

iskreno

GLUMICA KOJOJ JE HIRURG PUCAO U GLAVU PROGOVORILA: Ne može se zaustaviti vreme ali ja ga ne bih ni vraćala

Ivana je bila gost u jutarnjem programu gde je ispričala sve detalje nesreće koja ju je zadesila i šta je prvo pomislila kada se probudila

Objavljeno: 22:51h

Glumica Ivana Panzalović bila je gost u jutarnjem programu kod Jovane i Srđana, gde je pričala o teškom periodu kroz koji je prolazila kada je njen verenik, hirurg Srđan Cvetanović, pokušao da je ubije, nakon čega je samom sebi presudio.

- Ja sam samo shvatila da sam presrećna što sam živa. Imala sam podršku porodice i prijatelja. Pre dva meseca kada su me pozvali u pozorište prihvatila sam povratničku ulogu - poručila je Ivana.

Ivana kaže da joj je posao dosta pomogao da prebrodi sve što joj se izdešavalo.

- Ušla sam u mašinu odmah, krenuli smo sa probama. Nisam se osvrtala mnogo a i nema potrebe. Čudno je to. Život prosto mora dalje. Ne može se zaustaviti vreme ali ja ga ne bih ni vraćala - rekla je Ivana i dodala:

- Svaka kriza se prevazilazi skupom okolnosti. Ja potenciram rad i mislim da je rad lek. Imam sreću da se bavim poslom kojim se bavim i za koji sam se školovala. Meni je pozorište lek, kad sam stala na scenu sam osetila da sam zaista živa. Svako nasilje je za osudu. Ja sam bila jako umorna, osećala sam se iscrpljeno. Ja sam neko ko uvek ide pozitivno i misli biće dobro. Ja možda ništa nisam ni naučila, jer i dalje tako mislim, i dalje mislim da je sve dobro i još uvek sam pozitivna.

- Prosto neke stvari moraju da se dese. Bilo je šta je bilo. Kad sam se probudila nakon svega, videla sam da sam živa i rekla: "Sjajno"! Ta tema mi je negde zatvorena i ispričana. Sad izlazim, krećem se normalno. Vole ljudi da me zagrle i da me poljube u glavu. I danas verujem u ljubav - zaključila je glumica.

Bonus video:

Glossy lično specijal: Glumci serije Istine i laži otkrili najveće tajne

(Espreso.co.rs/Novosi.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.