Ivana Panzalović progovorila o HORORU koju je proživela: Šta vi kažete na ove njene reči? (VIDEO)
Ivana Panzalović, Foto: Printscreen/Prva TV

emotivno

Ivana Panzalović progovorila o HORORU koju je proživela: Šta vi kažete na ove njene reči? (VIDEO)

Ivana se prisetila teškog perioda kroz koji je prošla

Objavljeno:

Glumica Ivana Panzalović, koju je verenik hirurg Srđan Cvetanović pokušao da ubije, pa je izvršio samoubistvo, gostovala je u Jutarnjem programu kod Jovane i Srđana.

Ivana se prisetila teškog perioda kroz koji je prošla:

- Ja sam samo shvatila da sam presrećna što sam živa. Imala sam podršku porodice i prijatelja. Pre dva meseca kada su me pozvali u pozorište, prihvatila sam povratničku ulogu - poručila je Ivana.

Na Srđanovo pitanje da li je uspela da prebrodi sve što joj se desilo i da li se nekad priseća nesrećnog događaja, ona je odgovorila:

- Ušla sam u mašinu odmah, krenuli smo sa probama. Nisam se osvrtala mnogo, a i nema potrebe. Čudno je to. Život prosto mora dalje. Ne može se zaustaviti vreme, ali ja ga ne bih ni vraćala.

Ivana je progovorila o prevazilaženju svega što ju je snašlo i otkrila šta joj je najviše pomoglo.

- Svaka kriza se prevazilazi skupom okolnosti. Ja potenciram rad i mislim da je rad lek. Imam sreću da se bavim poslom kojim se bavim i za koji sam se školovala. Meni je pozorište lek, kad sam stala na scenu osetila sam da sam zaista živa. Svako nasilje je za osudu. Ja sam bila jako umorna, osećala sam se iscrpljeno. Ja sam neko ko uvek ide pozitivno i misli biće dobro. Ja možda ništa nisam ni naučila, jer i dalje tako mislim, i dalje mislim da je sve dobro i još uvek sam pozitivna - poručila je Ivana i dodala:

- Kad sam se probudila nakon svega, videla sam da sam živa i rekla: "Sjajno"!

Ta tema mi je negde zatvorena i ispričana. Sad izlazim, krećem se normalno. Vole ljudi da me zagrle i da me poljube u glavu. I danas verujem u ljubav - zaključila je glumica.

Bonus video: (VIDEO) POKAŽI MIŠIĆE: Goca i Raša se opustili u kolima, njima nikad nije dosadno!

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.