SPAVALA JE S KIM GOD JE STIGLA, A ONDA JE ŠVALEROVA ŽENA UHVATILA NA DELU! Šta se dogodilo s jednom od najlepših srpskih glumica? (FOTO)
Lena je završila Karlovačku gimnaziju, a glumu diplomirala na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, 1997. godine u klasi profesora Branka Pleše, Foto: Printscreen/Instagram/lenabogdanovic

povukla se s malih ekrana

SPAVALA JE S KIM GOD JE STIGLA, A ONDA JE ŠVALEROVA ŽENA UHVATILA NA DELU! Šta se dogodilo s jednom od najlepših srpskih glumica? (FOTO)

Jednog dana je supruga jednog od njenih mnogobrojnih švalera zatekla zaključanu u stanu posle noći koju je provela s njenim mužem

Objavljeno:

Glumicu Lenu Bogdanović voleli smo da je gledamo u seriji "Žene s Dedinja", u kojoj je tumačila lik seksipilne, odvažne, neshvaćene, ali i promiskuitetne umetnice Alise Velebit koja je odlazila u krevet bukvalno sa svakim na koga je nailazila.

Alisa je bila u braku s pilotom Toljom, čiji lik tumači glumac Milutin Milošević, s njim je dobila ćerku, a onda se razvela i potpuno izgubila kompas. Sviđali su joj se bukvalno svi, počevši od đubretara, preko policijskih inspektora, umetnika, bankara... Ma nema s kim ona nije imala prolaznu avanturu.

Jednoga dana je supruga jednog od njenih mnogobrojnih švalera zatekla zaključanu u stanu posle noći koju je provela s njenim mužem i od tada je počela da vodi malo mirniji život.

Nakon završetka serije, Lena se povukla s malih ekrana, ali je bila čest gost na gradskim dešavanjima.

Glumica i danas važi za jednu od najlepših, ima 42 godine i ćerka je novinara Duška Bogdanovića.

Jedno vreme se zabavljala s nekadašnjim vođom Otpora Srđom Popovićem.

Lena je u vezi s Darijanom Mihajlovićem, rediteljem koji živi na relaciji Beograd - Berlin.

On u Beogradu radi kao asistent na FDU, a u Berlinu je izuzetno tražen.

Zajedno su već tri godine i pojavljuju se na različitim društvenim događajima.

Bonus video:

JELENA KARLEUŠA radi vežbe

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.