Glumici Ivani Panzalović je VERENIK HIRURG PUCAO U GLAVU, pa presudio sebi, a ona 8 meseci kasnije ima lepe vesti za sve nas! (FOTO)
Vraća se na scenu jača nego ikad, Foto: Printscreen/Facebook/Ivana Panzalovic

hrabra žena

Glumici Ivani Panzalović je VERENIK HIRURG PUCAO U GLAVU, pa presudio sebi, a ona 8 meseci kasnije ima lepe vesti za sve nas! (FOTO)

Srđan Cvetanović pucao je na Ivanu 7. septembra, nakon što su se posvađali u njegovom stanu na Dedinju

Objavljeno: 16:47h

Glumica Ivana Panzalović, koju je verenik plastični hirurg Srđan Cvetanović pokušao da ubije, pa je samom sebi presudio, posle skoro osam meseci od tragedije, vraća se na scenu.

Ivana je će izaći pred publiku na novoj sceni u Beogradskom dramskom pozorištu u predstavi "Na tragu", reditelja Nenada Gvozdenovića. Pored Ivane, glavne uloge igraju Filip Gajić, Dragiša Milojković, Milan Novaković i Aleksandra Ćosić.

Podsetimo, Srđan Cvetanović pucao je na Ivanu 7. septembra, nakon što su se posvađali u njegovom stanu na Dedinju. Ona se posle ranjavanja pravila da je mrtva, a on je presudio sam sebi.

Srđan je sahranjen 12. septembra na Centralnom groblju u Beogradu, a Ivana je Vojnomedicinsku akademiju (VMA) na kojoj je ležala napustila dan kasnije, 13. septembra.

Dok je bila u bolničkom krevetu, donekle oporavljena, ispričala je šta je preživela u kobnoj noći.

"Pucnjavi je prethodila verbalna rasprava, potpuno banalna, koja se zahuktavala i desilo se šta se desilo. Kako je njemu pao mrak na oči toliko da me prvo tuče, potom izvadi skalpel i prisloni mi ga na vrat... Potom je pretio da će me ubiti, ne znam", prisećala se glumica dok je ležala u u šok-sobi na VMA.

Bonus video

ŽIVOT MOJ BEZ TEBE SAMO JE PROLAZNA STVAR I ZATO NIKAD NE IDI: Ćerka Sinana Sakića objavila POTRESNE stihove posvećene ocu, a kad vidite slike...

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.