ON JE MUKICA NEPOZNATI PEVAČ KOJI JE ŽELEO DA SE DOKOPA SLAVE... Gagi Đogani brutalno napao Slobu, a onda je udario i na Kijinu porodicu!
Gagi osuo paljbu po nesuđenom zetu, Foto: Marina Lopičić

brine za svoju ćerku

ON JE MUKICA NEPOZNATI PEVAČ KOJI JE ŽELEO DA SE DOKOPA SLAVE... Gagi Đogani brutalno napao Slobu, a onda je udario i na Kijinu porodicu!

Gagiju Đoganiju teško pada kada gleda svoju ćerku samu i uplakanu

Objavljeno: 13:56h

Pošto je Slobodan Radanović čitav prethodni dan proveo sa svojom zakonitom suprugom Kijom Kockar jer joj je preminuo otac, na Instagramu se oglasio otac Lune Đogani, Gagi Đogani, i dao podršku svojoj ćerki.

"Beše to ne mnogo davno. Kleli se u ljubav dvoje mladih. Ona je njega volela čisto i snažno, on je želeo da se dokopa slave. I pre toga ona beše Luna Đogani. Ona beše poznati brend. On mukica nepoznati pevač. Posta popularan i dobi krila. Sramotnim svojim postupkom uništi život mlade devojke. Dobi pomoć kume Vanje i mame Nadice koje zatrovaše i ono malo ljudskosti ako je imao u sebi. Digni se Lunči ko Feniks iz pepela, takav ti nije potreban", napisao je Gagi.

Zanimljivo je da je Gagi pre toga napisao još jednu objavu gde je napisao da smatra da su Kijina majka i kuma Vanja iznanipulisale Slobom i rekle mu da njegovi roditelji žele da se vrati njima, ali je tu objavu i izbrisao.

"Neke stvari ne mogu da se sakriju izgleda. Sloba se skroz promenio?! Pouzdano. Kijina majka i Vanja su izmanipulisale Slobu napolju i rekle da Draginja i Dušan žele da se vrati Kiji, što je laž. I nabili mu osećaj krivice da je kriv za smrt Kijinog oca", poručio je Gagi.

Bonus video

Espreso intervju: Nikolija Jovanović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.