NATAŠA SASLUŠANA U CENTRU ZA SOCIJALNI RAD: Pevačica sve vreme plakala dok je pričala o nasilju! (FOTO)
Pevačica je i dalje neutešna, Foto: Zorana Jevtić

nikako da joj bude bolje

NATAŠA SASLUŠANA U CENTRU ZA SOCIJALNI RAD: Pevačica sve vreme plakala dok je pričala o nasilju! (FOTO)

Bekvalčeva je u Centar za socijalni rad stigla u pratnji advokata Sanje Knežević i Suzane Gašić

Objavljeno:

Nataša Bekvalac, nakon stresa koji je doživela kada je pre više od dve nedelje policiji podnela krivičnu prijavu protiv supruga Luke Lazukića zbog porodičnog nasilja, danas je saslušana u Centru za socijalni rad.

Bekvalčeva koja je imala zakazano u 11 sati, u Centar za socijalni rad stigla je u pratnji advokata Sanje Knežević i Suzane Gašić.

Pevačica je sve vreme plakala i socijalnim radnicima pričala o nasilju i ponovila sve što je rekla u policiji i tužilaštvu.

Podsetimo, Nataša je 14. aprila primljena u Urgentni centar pošto ju je u ranim jutarnjim časovima, u njenom stanu na Dedinju, prema njenim navodima, pretukao muž, posle čega ga je ona odmah prijavila policiji.

Lazukić je navodno u sitne sate kući došao pijan, legao pored Nataše, koja je ustala i u njegovom telefonu pronašla ljubavne poruke. Probudila ga je i nastala je svađa, a onda je fizički nasrnuo na nju.

Mnogo joj je teško
Mnogo joj je teško foto: Filip Plavčić

Bekvalčeva i Lazukić su u Prvom osnovnom tužilaštvu dali iskaze o porodičnom nasilju, a Luki je odrežena mera zabrane prilaska nataši 30 dana.

Bonus video

Espreso intervju: Nikolija Jovanović

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.