U seriji BOLJI ŽIVOT je verenicu ostavio zbog trudne švalerke, a detalji GLUMČEVOG STVARNOG ljubavnog života su još neverovatniji! (FOTO)
Boris Komnenić u ulozi Saše Popadića, Foto: Printscreen

ljubavni život čuvenog saše popadića

U seriji BOLJI ŽIVOT je verenicu ostavio zbog trudne švalerke, a detalji GLUMČEVOG STVARNOG ljubavnog života su još neverovatniji! (FOTO)

Boris Komnenić, svima poznatiji kao Aleksandar "Saša-Guza" Popadić, bio je jedan od naših omiljenih glumaca devedesetih godina za vreme prikazivanja serije "Bolji život"

Objavljeno:

Ulogama je pokazao svu moć svoje glumačke transformacije. Njegov glumački izraz je toliko raznolik da na malim ekranima i na filmskom platnu može da bude sve. Glumac Boris Komnenić od publike nije mogao da sakrije svoj talenat, ali se o njegovom privatnom životu ne zna mnogo.

Prvak drame Narodnog pozorišta u Beogradu rođen je pre 60 godina u Puli. Posle Gimnazije koju je završio u rodnom gradu upisao je Fakultte dramskih umetnosti, a član Narodnog pozorišta postao je 1984. godine.

Na matičnoj sceni bio je Jusupov u predstavi "Sveti đavo Raspućin", Satin u predstavi "Na dnu", Oberon u "Snu letnje noći".

Od 1980. kada je ostvario prvu filmsku ulogu u ostvarenju Vlatka Gilića "Dani od sna" do danas ostvario je izuzetan niz uloga. Među filmskim i televizijskim naslovima u kojima je igrao su "Bal na vodi", "Špadijer jedan život", čuveni "Bolji život", "Gore dole", "Vratiće se rode", "Miris kiše na Balkanu", "Sinđelići", "Apofenija".

Boris koji se oprobao i kao voditelj televizijskog kviza, iza sebe ima jedan brak. Iz braka sa Rene ima ćerku Nike.

foto: Printscreen

O braku sa Rene je pre više godina za "Stori" rekao sledeće:

"Rene i ja se nismo dovoljno poznavali pre venčanja, onda smo počeli da se upoznajemo i nije nam se svidelo ono što smo spoznali".

Dodao je tada da su njih dvoje lako doneli odluku o razvodu, kao i da su se na dan kada su rešili da se razvedu, proveli sjajne zajedničke trenutke.

Tata Nike je postao i deda. Ćerka mu je podarila unuku Luciju.

Zbog građanskog rata u Jugoslaviji glumac je godinama bio razdvojen od svoje naslednice koja je ratne godine provela u Hrvatskoj. Kada se situacija stabilizovala, mogao je ponovo da preuzme ulogu oca onako kako je oduvek želeo.

Bonus video

Željko Vasić čita tvitove o sebi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.