SEĆATE LI SE S KIM JE DAČA PREVARIO NATAŠU? Ona je stomatološka sestra, a njena dobra durgarica je POPULARNA VODITELJKA (FOTO)
Nataša iz braka sa Dačom ima ćerku Hanu, Foto: Dragana Udovičić, Stefan Jokić

RUŽNA PROŠLOST

SEĆATE LI SE S KIM JE DAČA PREVARIO NATAŠU? Ona je stomatološka sestra, a njena dobra durgarica je POPULARNA VODITELJKA (FOTO)

Nataša je, kako se tada pisalo, za vezu svog supruga i pomenute stomatološke sestre saznala preko svoje sestre od tetke, pevačice Jelene Mrkić

Objavljeno:

Najaktuelnija tema proteklih dana je razvod pevačice Nataše Bekvalac od Luke Lazukića, koji ju je pretukao u noći između 13. i 14. aprila.

Jedan od razloga zbog kojih je došlo do svađe je taj što je Nataša videla ljubavne poruke u Lukinom telefonu.

Inače, ovo joj se još jednom desilo, kada je saznala da je prvi suprug, Danilo Ikodinović, vara.

Milica Dražin je, prema pisanjima medija, rasturila Natašin i Dačin brak
Milica Dražin je, prema pisanjima medija, rasturila Natašin i Dačin brak foto: Facebook

Naime, iako su svi mislili da je drama koju su doživeli 2008. godine, kada je Dača preživeo tešku saobraćajnu nesreću, toliko učvrstila njihovu ljubav koja bi trebalo da traje večno, lepa Novosađanka i bivši vaterpolo reprezentativac Srbije odlučili su da se razvedu i to ni manje ni više nego zbog, kako se tada pisalo, atraktivne stomatološke sestre iz Novog Sada, Milice Dražin.

Nataša je, kako se tada pisalo, za vezu svog supruga i pomenute stomatološke sestre saznala preko svoje sestre od tetke, pevačice Jelene Mrkić.

Milica Dražin je dobra drugarica sa voditeljkom Dušicom Jakovljević
Milica Dražin je dobra drugarica sa voditeljkom Dušicom Jakovljević foto: Printscreen Instagram

Kako to obično biva, Milica Dražin je sve vreme bila "ispred nosa" Bekvalčevoj. Ona je bila redovni posetilac kozmetičkog salona Natašine sestre Dragane, kao i Dačinog restorana "Tako je suđeno". Ona se nakon afere sa Ikodinovićem udala, dok je Dača započeo ljubavnu romansu sa odbojkašicom Majom Ognjenović, sa kojom je uplovio u bračnu luku 31. decembra 2016. godine.

Inače, Milica je dobra drugarica popularne voditeljke Dušice Jakovljević. Njih dve redovno objavluju fotografije na Instagram storiju.

Bonus video Evo šta će Lepa Brena prvo uraditi kad stigne kući

(Espreso.co.rs/ Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.