KAKO BI SE VODITELJKA SLAGALICE SNAŠLA U ULOZI TAKMIČARKE: Navikla sam da mi odgovori budu napisani, bila bih katastrofalna (FOTO)
Foto: Printskrin: Instagram/mare.veljkovic

neverovatno

KAKO BI SE VODITELJKA SLAGALICE SNAŠLA U ULOZI TAKMIČARKE: Navikla sam da mi odgovori budu napisani, bila bih katastrofalna (FOTO)

„Slagalica“ traje već godinama, iako su se voditeljke menjale

Objavljeno:

Marija Veljković školovala se za glumu, ali već godinama se profesionalno bavi i voditeljskim poslom. Domaćica popularnih RTS-ovih emisijaSlagalica“ i „Luda noć“ kaže da nije očekivala da će se baviti ovim zanimanjem, ali da se u međuvremenu ispostavilo da joj je to osnovna profesija. Kao i mnoge njene kolege, u njoj se odlično snašla.

„Slagalica“ traje već godinama, iako su se voditeljke menjale, imate li ideju ko bi jednoga dana mogao da nasledi vas i Kristinu Radenković?

- Nemam. Nas dve već dugo to radimo, nadam se da smo dobre u tome, tako da ne idemo nikuda (smeh). I ona je glumica, pa se odlično razumemo.

Marija Veljković
Marija Veljkovićfoto: Marina Lopičić

Šta ste naučili vodeći ovaj kviz i kako biste vi prošli kada biste se takmičili?

- Naučila sam mnogo činjenica, veoma brzo pamtim, ali ako ne obnavljam, zaboravim, pa mi je kviz pomogao da se podsetim. Takmičari su opušteniji iza kamere, a u kvizu bi mnogi pokazali bolje znanje da ih trema ne blokira. I ne pomišljam da se takmičim! Znam da bih prošla katastrofalno, jer sam navikla da mi odgovori uvek budu napisani (smeh).

Šta vam je doneo rad na emisiji „Luda noć“? Kako ste dobili ovaj posao i vidite li svoju budućnost u sličnim emisijama?

- Doneo mi je veliko uživanje i podsećanje za šta sam se u stvari školovala - inače sam igrala u dva mjuzikla u svojoj glumačkoj karijeri. Iako su snimanja „Lude noći“ veoma naporna, a podrazumevaju i koreografske probe i pevanje u studiju, na njima uživam jer me podsećaju na pozorište. Angažman sam dobila zahvaljujući urednici Zabavnog programa Oliveri Kovačević, ona me je pozvala kada sam se vratila s porodiljskog odsustva. Definitivno vidim sebe u emisijama poput ove.

Marija Veljković
Marija Veljkovićfoto: Dragan Kadić

Kako se slažete s kolegama Gordanom Kičićem, Markom Živićem i Draganom Kosjerinom? Ispričajte nam neku anegdotu sa snimanja.

- Sa kolegama se odlično slažem. S Draganom se družim i privatno, a Gordan i Marko su zaista divni, talentovani ljudi i veliko je zadovoljstvo sarađivati s njima. Ima mnogo anegdota, a omiljen mi je moj lapsus koji je otišao u program, kada sam, pošto su me kolege stalno zasmejavale, u želji da konačno najavim igru „Kako džuboks kaže“, rekla „đuboks“ umesto „džuboks“. To je bilo u prvoj sezoni i od tada me stalno zadirkuju zbog toga.

Bonus video: NAŠA GLUMICA ŽIVI U AMERICI: A sada je stigla u Beograd! Razlog će vas OBRADOVATI!

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.