ČULA SAM KADA JE PSOVAO, PREMA MENI SE ODNOSIO KAO PREMA SLUŠKINJI I JA SAM GA SE PLAŠILA: Dadilja Nataše Bekvalac šokirala izjavom (FOTO)
Nataša Bekvalac, Foto: Filip Plavčić

šokantno

ČULA SAM KADA JE PSOVAO, PREMA MENI SE ODNOSIO KAO PREMA SLUŠKINJI I JA SAM GA SE PLAŠILA: Dadilja Nataše Bekvalac šokirala izjavom (FOTO)

Nataša je na sud došla u pratnji dadilje J.M. koja je tokom kobne noći kada je Lazukić udarao Natašu bila u sobi sa bebom

Objavljeno:

Nakon što je Natašu Bekvalac pretukao Luka Lazukić slučaj je dobio sudski epilog, a dadilja njihove ćerke jedini je svedok nesrećnog događaja.

Naime, Nataša je na sud došla u pratnji dadilje J.M. koja je tokom kobne noći kada je Lazukić udarao Natašu bila u sobi sa bebom, a nije smela da izađe jer se plašila.

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalacfoto: Filip Plavčić

- J.M. je potvrdila Natašinu priču. Rekla je da je čula vrisku, da je čula Luku kako svojoj ženi govori da je k**va. Rekla je da je čula tumbanje, kao da neko u dnevnoj sobi pomera nameštaj. Po njenoj priči, jako se uplašila i odlučila da ostane u sobi sa bebom.

J.M. je navodno tvrdila da je odmah rekla Bekvalčevoj da treba da se uputi u medicinsku ustanovu, ali da pevačica to nije uradila dok po nju nije došla sestra Kristina.

- Tek kasnije Nataša je ušla u sobu sa rasekotinom na licu koje je oticalo i plavilo. J.M. joj je rekla da mora da ide kod lekara, ali Nataša je u Urgentni Centar otišla tek nakon što je Luka napustio stan i nakon što je stigla njena sestra Kristina, otkriva izvor iz Tužilaštva za magazin "Svet".

Luka Lazukić
Luka Lazukićfoto: Filip Plavčić

Nakon što je tvrdila da je Luka pretukao Natašu, J.M. je otkrila da je navodno i sama od Lazukića trpela poniženja.

- Dadilja je rekla da se Luka prema njoj odnosio kao prema sluškinji, da je po njegovom naređenju morala da radi stvari koje se nimalo ne uklapaju u njen posao dadilje. Ismevao je njenu govornu manu. Pred tužiocem je rekla da se plašila Luke - zaključio je izvor za pomenuti magazin.

Bonus video: NATAŠA BEKVALAC izlazi iz Tužilaštva nakon tri i po sata

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.