Ova SRPSKA GLUMICA je zavela Ivana Bosiljčića, postala njegova LJUBAVNICA i snimala sa njim vrele scene! (FOTO)
Glumac je u skladnom braku sa pevačicom Jelenom Tomašević, Foto: Damir Dervišagić

plavokosa lepotica

Ova SRPSKA GLUMICA je zavela Ivana Bosiljčića, postala njegova LJUBAVNICA i snimala sa njim vrele scene! (FOTO)

Ivan je divan i šarmantan kolega. Prvi put sarađujemo i imala sam prilike da vidim jednu posebnu crtu neverovatnog talenta i duhovitosti, kaže glumica

Objavljeno: 17:45h

U nastavku serije “Urgentni centar”, čije je snimanje u toku, a čije emitovanje se očekuje početkom septembra, ekipi glumaca se pridružila Ljubinka Klarić. Glumica koja nosi veći deo repertoara u Beogradskom dramskog pozorištu tumačiće lik ljubavnice doktora Nemanje Arsića, kojeg igra Ivan Bosiljčić.

Ljubinka kaže da kao profesionalac nije imala problem sa tim da snimi scene u kojima razmenjuje nežnosti sa kolegom.

Ljubinka Klarić
Ljubinka Klarić foto: Dragan Kadić

- Nije mi bilo teško da igram scene u kojima sam u ljubavnom odnosu sa Ivanom Bosiljčićem, to jest sa doktorom Nemanjom Arsićem, koji je glavni lik Urgentnog centra. Čar i izazov ove uloge je u tome da sam se priključila postojećem projektu, gde kroz ulogu od nekoliko epizoda treba da ostavim trag - šarmantnim osmehom kaže glumica, koja je uveliko snimila svoje scene, a sada čeka sud publike.

- Zaista ništa nije bilo teško na snimanju, a kako smo odradili, videćemo po reakcijama na društvenim mrežama. Šalim se malo, ali čekam reakcije. Ništa nije bilo teško, mi smo profesionalci i pred nama je stavljen jedan od glumačkih zadataka - objašnjava Klarićeva, koja za svog partnera iz serije ima samo reči hvale.

Kadrovi sa snimanja serije
Kadrovi sa snimanja serije foto: Dragana Udovičić

- Ivan je divan i šarmantan kolega. Prvi put sarađujemo i imala sam prilike da vidim jednu posebnu crtu neverovatnog talenta i duhovitosti. Tokom pauze celu ekipu je zasmejvao svojim šalama i interesantnim pričama iz privatnog života. Zanimljiva činjenica jeste da se prvi put u drugoj sezoni prikazuje njegov ljubavni život - kaže Ljubinka, koja će biti deo tog ljubavnog života.

Ipak, bez obzira na to što je dala sve od sebe da ulogu dočara na pravi način, glumica kaže da u privatnom životu nije imala takvu ulogu.

- Lično mislim da to nijednu ženu nikada nije moglo da usreći.

Ludo se zabavljaju na snimanju
Ludo se zabavljaju na snimanju foto: Dragana Udovičić

Bonus video

Intervju sa glumcem Milošem Đurovićem

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.