Ima 53 godine, telo 20-godišnjakinje, a obline bolje i od Kim Kardašijan: Milijana iz Đekne nikad nije bolje izgledala! (FOTO) (VIDEO)
Svaka čast na izgledu, Foto: Printscreen

sećate se ove glumice?

Ima 53 godine, telo 20-godišnjakinje, a obline bolje i od Kim Kardašijan: Milijana iz Đekne nikad nije bolje izgledala! (FOTO) (VIDEO)

Čitav Balkan pamti je po ulozi naivne Milijane iz serije „Đekna još nije umrla, a ka’ će, ne znamo“

Objavljeno: 10:03h

Tada je bila mlada, neiskusna i tek na drugoj godini Akademije, a danas u 52. mnogi kažu da je postala prava seks-bomba!

Hrvatska glumica Arijana Čulina (52), glumačku karijeru je počela kada ju je poznati crnogorski reditelj Živko Nikolić pozvao da igra ulogu Milijane u legendarnoj seriji „Đekna još nije umrla, a ka’ će, ne znamo“. Ona je tada, krajem osamdesetih bila na Akademiji u Beogradu, a ova uloga bila je toliko autentična da je se i 30 godina nakon emitovanja serije svi sa naših prostora sećaju.

Iako je igrala u brojnim hrvatskim humorističkim serijama, Čulina je tek nedavno debitovala na filmskom platnu. Naime, Arijana je, s ekipom filma „Ne gledaj mi u tanjir“ gostovala na prošlogodišnjem FEST-u, na kom je dobila nagradu za najbolju žensku ulogu.

– Ovo je za mene jedan vrlo emotivan trenutak i sad znam kako se osećaju ovi na dodeli Oskara. Samo da mi ga ne uzmu sada – našalila se ona po preuzimanju nagrade i dodala da je nagradu posvetila profesoru Predragu Bajčetiću, u čijoj klasi je i diplomirala glumu.

Ova atraktivna Splićanka uvek ističe da ju je uloga Milijane obeležila za ceo život i da je po tome svi prepoznaju.

Bonus video

ŠTA STJUARDESE RADE KAD OSTANU SAME: Noge dižu do plafona

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.