LUKA BIO SA POZNATOM VODITELJKOM: Dok je Nata bila trudna Luka pričao s kim je sve imao odnose?!
Foto: Printscreen Youtube

šokantno

LUKA BIO SA POZNATOM VODITELJKOM: Dok je Nata bila trudna Luka pričao s kim je sve imao odnose?!

Luka Lazukić se, kako navodi Informer, pred trudnom Natašom Bekvalac hvalio se da je pre braka bio sa voditeljkom Ninom Seničar

Objavljeno: 10:01h

Dok je nosila njihovo dete, pevačica je, navodno, morala da sluša muža kako je imao seksualne odnose "sa svim najboljim ribama u gradu".

Lazukić se, prema pisanju, u većem društvu u kom je bila i Nataša, hvalisao da mu "devojke padaju pod noge", da "može da ima koju god poželi" kao i da se sa Ninom provodio po Hrvatskoj.

Nina Seničar
Nina Seničarfoto: Damir Dervišagić

- Luka je pred jedan Natašin nastup u većem društvu počeo da se hvali svojim "trofejima". Popio je nekoliko viskija, pa mu se razvezao jezik. Govorio je kako je "spavao sa najlepšim ženama ovog grada" i to sve pred trudnom ženom. Na Natašinom licu se videlo da joj ta tema nije prijatna, ali on nije mario za to - priča izvor blizak paru.

Natašu je, kako on dalje priča, to hvalisanje veoma pogodilo, pa su te noći imali žučnu raspravu:

- On je zbog toga spakovao kofere i hteo da je napusti, iako je bila u drugom stanju. Bila je u u šoku šta je sve on ispričao pred drugima i pitala ga zašto ima potrebu da je ponižava i priča okolo sa kim je sve spavao. Rekla mu je da ne želi da sluša šta je on radio pre nje i kako bi bilo njemu da ona krene da priča o bivšim momcima.

Lazukića je, navodno, ta rečenica toliko iznervirala da je počeo da urla na nju.

- Luka se izbezumio i na sam pomen Natašinih bivših momaka, pa joj je rekao: "Ćuti ti k**vetino jedna. Ko zna sa kim si sve bila. Ti ćeš meni nešto da kažeš".

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BOJANA RISTIVOJEVIĆ OBJAVILA HIT SNIMAK: Svi su se šokirali kada su videli koga ljubi!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.