KU*VETINO JEDNA, S KIM SI SE JE*ALA VEČERAS? Luka mi je govorio da sam kafanska pevaljka i pričao o svojim redaljkama
Nataša i Luka juče su dali iskaze u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu, Foto: Filip Plavčić

PRVO SASLUŠANJE PEVAČICE

KU*VETINO JEDNA, S KIM SI SE JE*ALA VEČERAS? Luka mi je govorio da sam kafanska pevaljka i pričao o svojim redaljkama

Nataša tvrdi da je Luka zgrabio za desnu ruku ispod ramena i tri dana pre ovog velikog incidenta

Objavljeno: 15:51h

Nataša Bekvalac je skoro sve vreme dok je davala izjavu bila uplakana i do detalja je opisivala kako se Luka iživljavao nad njom.

Jedan beogradski medij otkrio je šta se dešavalo iza zatvorenih vrata u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu i šta je Nataša rekla u svom iskazu:

- On je prvo krenuo s psihičkim maltretiranjem. Nije mu se dopadalo moje društvo, tako da sam brzo izgubila kontakt s prijateljima i članovima porodice. Luka je pred mojim prijateljem koji je gej, a i preda mnom, koja sam u drugom stanju, pričao o grupnjacima i o tome kako su oni veliki frajeri i velike baje, on i njegov prijatelj. Dešavalo se i posle porođaja da me ponižava, vređao me je na račun moje profesije, da sam pevačica koja peva po kafanama u koje svako može da uđe - počela je Nataša da daje iskaz pred sudijom, da bi onda nastavila sa pričom kako je Luka bio nenormalno ljubomoran.

Luka tvrdi da nije tukao svoju suprugu
Luka tvrdi da nije tukao svoju suprugu foto: Filip Plavčić

- Pričao je da imam neku vrstu ljubavnog odnosa s raznim muškarcima koji su me okruživali, uglavnom u poslovnom smislu. O tome da je 13. aprila 2018. godine bio u "Radionici" saznala sam tako što je moja sestra Kristina i druga sestra Tanja s prijateljem Draganom takođe bila u tom kafiću. Kasnije nisam zvala Luku jer sam znala da je u društvu i da malo pije, a nisam htela da budem opterećujuća. Nas tri smo zaspale, Jovana (dadilja, prim. aut.), ja i beba na bračnom krevetu u bračnoj sobi i probudila sam se oko tri ujutru. Došla sam do dnevne sobe, pogledala u spavaću sobu i vratila se u krevet. Ponovo sam se probudila oko 4.30 da pripremimo hranu za bebu. Rekla sam Jovani da je već pola pet, a Luke nema, a motorom je. Inače imam problem s tim i imamo dogovor da ako se popije jedna čaša, na motor se ne seda, a Jovana mi je odgovorila da je Luka došao i da leži u dnevnoj sobi. Ostavila sam bebu i došla u dnevnu sobu, videla da Luka spava i smatrala sam da treba da ga pitam zbog čega dolazi u pola pet. Znala sam da je pio i da je vozio motor - pričala je Nataša drhtavim glasom i nastavila:

Nataša je iznela potresne stvari u sudnici
Nataša je iznela potresne stvari u sudnici foto: Filip Plavčić

- Videla sam da mu je stigla poruka na viber i pogledala sam komunikaciju sa ženskom osobom za koju ne znam. Sećam se da sam pročitala poruku: "Nedostaješ mi, da li je moguće da si ti tako nestvaran." Takođe se sećam i dela gde ona kaže: "Jedva čekam da dođeš u Zagreb." Takođe sam i u SMS porukama videla poruku koja glasi: "Ćeš da mi daš" i srce, a taj broj je odgovorio: "Ću da ti dam". I da, komunikacija je bila oko tri. Te večeri je imao još jedno dopisivanje. Lepa devojka radi kao di-džej, videla sam da se i s njom dopisivao iste večeri. Sve to sam videla sedeći pored njega i onda sam krenula da ga drmusam. Zvala sam ga: "Luka, probudi se." Onda sam ja uzela opet telefon da vidim kad smo se poslednji put čuli, a on se naglo probudio i skočio na mene i oteo mi telefon. Rekla sam mu: "Sve sam videla. Kako te nije sramota? Imaš dete od 40 dana", a on meni: "Kurvetino jedna! Ko je tebe večeras dovezao kući i ko je tebe je*ao večeras?!"

Nataša tvrdi da je Luka zgrabio za desnu ruku ispod ramena i tri dana pre ovog velikog incidenta.

Luka je nasmejan izašao iz sudnice
Luka je nasmejan izašao iz sudnice foto: Filip Plavčić

- I ta povreda je od njega, a razlog da me povredi je bio taj što sam mu prebacivala. Njemu je smetalo kad odlazim kod bebe u sobu dok ona plače. Govorio je da je ne navikavam na ruke. Inače, mene je od batina bolela i glava i stomak, pa sam otišla na Urgentni. U kolima sam videla da mi otiče glava i imala sam rasekotinu i stomak me je boleo. Ja nisam išla ni na kakve tretmane u predelu glave, išla sam na masaže za izbacivanje vode, to je vrlo nežna masaža. Ja sam njemu nekoliko dana pre kritičnog događaja rekla da ga se bojim. Psihički sam bila jako loše. Sada ga se plašim. Rekao je da će tražiti dete, a shvatila sam da je mentalno oboleo. Našla sam papire gde piše da je depresivan, da ima strahove i da je ljubomoran. Pridružujem se krivičnom gonjenju i dodajem da ne želim da ide u zatvor. Jednom mi je rekao da ne podnosi Kristinu i da on ide napolje svaki put kada ona dođe - ispričala je Nataša.

Kako Nataša dalje navodi, on je nastavio i dalje da je naziva pogrdnim imenima, na šta mu je ona rekla da mu je mama kurva i to ga je dovelo do ludila.

Nataša nije davala izjave, kao ni njen suprug
Nataša nije davala izjave, kao ni njen suprug foto: Filip Plavčić

- Onda je on ustao i pesnicom me udario u glavu, u levi deo obraza, zatvorenom šakom. Ja sam od tog udarca pala na trosed, koji se odgurnuo i pala sam na pod. Zatim sam se podigla i ništa mu nisam rekla, a on je bio iza mene, uhvatio me za kosu sa moje leve strane i svuda po glavi me je udarao pesnicom. Povukao me je rukom za kosu i udario nekoliko puta, oko šest ili sedam. Onda me je bacio na pod i završio tako što me je šutnuo u predeo carskog reza. Četvoronoške sam otišla do dela gde su stajali ključevi od kola i uzela mobilni. Dok me je udarao, vrištala sam i bila potpuno šokirana. Dok me je udarao, sve vreme je govorio: "Kurvo, kurvetino." Zvučalo je kao da nije normalan. Ja to veče nisam pila alkohol, a za njega ne znam. Ušla sam u spavaću sobu, Jovana je bila budna i pitala me je šta se desilo. Rekla mi je: "Vi morate odmah ići kod lekara, na šta to ličite." Ona se Luke inače plašila. Sutradan je skuvao kafu i ušao u sobu gde sam bila sa Jovanom, koja je držala bebu. Poljubio je bebu u glavu i krenuo ka meni. Ja sam se izmakla i rekla mu: "Da li si svestan šta si uradio?" Pokazao mi je da ustanem, a ja sa sam rekla da neću i da se spakuje.

Bonus video LUKA I NATAŠA PRED TUŽIOCEM: Lazukić neprepoznatljiv stigao sa advokatom, BEZ REČI ušao u sud

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.