ŠTA JOJ SE DESILO?! Voditeljka preko noći OSTARILA, na njenom licu su izražene BORE i PODOČNJACI, neprepoznatljiva je! (FOTO)
Marija Veljković je jedna od naših najzgodnijih voditeljki, Foto: Printscreen Youtube

POTPUNO TRANSFORMACIJA

ŠTA JOJ SE DESILO?! Voditeljka preko noći OSTARILA, na njenom licu su izražene BORE i PODOČNJACI, neprepoznatljiva je! (FOTO)

Voditeljka je svojom objavom šokirala pratioce na društvenim mrežama

Objavljeno:

Voditeljka RTS-a, Marija Veljković, važi za damu koja može da se pohvali odličnom linijom i mladolikim izgledom, zbog čega je njena iznenadna transformacija mnoge ostavila bez teksta.

Kako zbog voditeljskog, tako i zbog glumačkog poziva, Marija je navikla da nosi najrazličitije kostime, ali i da uvek bude spremna da se transformiše za potrebe snimanja.

Ovog puta, zbog snimanja emisije "Luda noć", Veljkovićeva se našla u ulozi starice. Uz pomoć šminke, voditeljka je dobila bore na licu, izražene podočnjake, a perika je takođe doprinela da izgleda daleko starije nego što jeste.

- Moj posao omogućava mnogo toga, pa i da vidim kako ću izgledati sa npr. 80 godina. Dakle, posle sat i po stavljanja maske, ovako izgleda baka Marija, za potrebe emisije "Luda noć" - poručila je Marija, koju je očigledno ova promena izuzetno zabavila.

Bonus video LUKA I NATAŠA PRED TUŽIOCEM: Lazukić neprepoznatljiv stigao sa advokatom, BEZ REČI ušao u sud

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.