NATAŠA PRETILA LUKI KOBNE NOĆI?! Imala je scene i ranije, čak se SEKLA NOŽEM! Rekla je da će mi razbiti telefon i PSOVALA ME!
Luka Lazukić saslušan u Prvom osnovnom tužilaštvu, Foto: Filip Plavčić

Detalji iskaza Luke Lazukića u Prvom tužilaštvu

NATAŠA PRETILA LUKI KOBNE NOĆI?! Imala je scene i ranije, čak se SEKLA NOŽEM! Rekla je da će mi razbiti telefon i PSOVALA ME!

Pevačicin muž tvrdi da nije tukao suprugu, da je kobne noći ona bila pijana i da ga je udarala i rukama i nogama

Objavljeno:

Luka Lazukić, suprug Nataše Bekvalac, koji se sumnjiči za nasilje prema pevačici na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu izjavio je da nije kriv i da nikada nije udario svoju ženu.

Kako saznajemo, Lazukić je detaljno govorio o tome kako je upoznao Natašu, njihovom venčanju na Ibici 25. septembra prošle godine, kao i o troškovima za svadbu koje je, kako je navodno rekao, on snosio, ali i tome da je ceo porodični skandal posledica "lažne prijave koju je supruga podnela protiv njega".

On je prvi put, iznoseći svoju odbranu, ispričao da je Nataša te noći bila agresivna i u pijanom stanju, ali je obelodanio i da je nasilno ponašanje ona pokazivala i ranije.

- Od porođaja do sada bilo je par incidenata. Jednom prilikom konstatovala je da nije dobra majka i da nikome ne valja. Otišla je u kuhinju, uzela nož i zasekla sebi ruku. Video sam krv, oteo joj nož, ali nije htela da ide kod lekara. Naprotiv, počele je mene da udara po glavi i telu. Za to imam svedoka, našu kućnu pomoćnicu koja je donela gazu da joj previjemo ranu, a mislim da Nataša i dalje ima ožiljak na ruci - navodno je obelodanio Luka koji je rekao i da ga je jednom gađala pikslom, ali da ga nije pogodila.

Lazukić je detaljno objasnio i šta se dogodilo u noći između 13. i 14. aprila.

Prema njegovim rečima on je te večeri izašao sa prijateljima u grad i popio nekoliko piva. Njegova supruga bila je u studiju sa prijateljima, a bebu je čuvala dadilja. Razmnejivali su romantične poruke, a kada je došao kući zaspao je. Međutim, Nataša ga je probudila, jer mu je uzela telefon i navodno pročitala neke poruke, ali on tvrdi da nijedna nije imala seksualne konotacije.

- Tresla me je i udarala po rukama. Bila je u alkoholisanom stanju, vređala me je i vikala "je**ću ti mater, s kim se švalerišeš i s kim si bio u gradu, stoko, majmune, ubiću te"- rekao je navodno on.

Takođe, Lazukić je takođe navodno naveo da mu je Nataša pretila da će da mu razbije telefon, dok je on pokušavao da je umiri.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Samsung S9

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.