NATA IMA NOVI NOVI VERENIČKI PRSTEN?! Rekla da je Luki vratila burmu, ali KAMEN NA NJENOM PRSTU SVIMA JE ZAPAO ZA OKO (FOTO)
Izbegla susret sa Lukom: Nataša Bekvalac, Foto: Filip Plavčić

neočekivano

NATA IMA NOVI NOVI VERENIČKI PRSTEN?! Rekla da je Luki vratila burmu, ali KAMEN NA NJENOM PRSTU SVIMA JE ZAPAO ZA OKO (FOTO)

Oboje su saslušani, baš kao i kao i dadilja J.M. koja čuva njihovu ćerku Katju

Objavljeno:

Proces između Nataše Bekvalac i Luke Lazukića otpočeo je danas u Prvom osnovnom sudu u Beogradu nakon što je pevačica prijavila supruga da ju je pretukao u noći između 13. i 14. aprila u njenom stanu na Dedinju.

Oboje su saslušani, baš kao i kao i dadilja J.M. koja čuva njihovu ćerku Katju.

Nataša je u zgradu suda stigla dok je Lazukić još uvek bio na saslušanju, te je njihov susret izbegnut. Bekvalčeva nije progovorila nijednu jedinu reč, bila je vidno neraspoložena, a lice je pokušavala da prikrije velikim crnim naočarima. Na ročište je došla prikladno obučena, u crnim pantalonama i sakou, i bluzi svetlo roze boje, ali jedan detalj na pevačici je privukao ogromnu pažnju.

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalacfoto: Filip Plavčić

Naime, Nataša je još pre nekoliko dana najavila da je burmu vratila svom još uvek zakonitom suprugu, a danas je na desnoj ruci nosila veliki srebrni prsten sa kamenom, koji liči na verenički. Iako su u prvi mah svi pomislili da je Bekvalčeva zadržala prsten kojim ju je Lazukić verio, to je ipak malo verovatno, pa se pretpostavlja da je u pitanju svakodnevni nakit.

Presten na Natašinoj ruci izazvao je gomilu komentara
Presten na Natašinoj ruci izazvao je gomilu komentara foto: Filip Plavčić

Izjavu je dala i dadilja J. M. koja čuva Natašino i Lukino dete, i koja je neprimetno ušla u zgradu, uspevši da promakne pažnji novinara i fotoreportera koji su u velikom broju pratili dešavanja ispred tužilaštva.

Bonus video:

NATAŠA BEKVALAC izlazi iz Tužilaštva nakon tri i po sata

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.