ZBOG BATINA IMA OZBILJNE ZDRAVSTVENE PROBLEME! Pored modrica koje su vidljive, Nataša muči muku sa mnogo gorim stvarima! (FOTO)
Stres je uticao da Nataša izgubi mleko, Foto: Zorana Jevtić

zdravlje joj je ugroženo

ZBOG BATINA IMA OZBILJNE ZDRAVSTVENE PROBLEME! Pored modrica koje su vidljive, Nataša muči muku sa mnogo gorim stvarima! (FOTO)

Prvih nekoliko dana nakon batina Nataša je bila van sebe, a potpunu brigu o ćerki Katji preuzele su njene sestre i dadilja, priča izvor

Objavljeno:

Nakon brutalnih batina, koje je, prema njenim rečima, dobila od supruga Luke Lazukića, pop zvezda Nataša Bekvalac suočila se s ozbiljnim problemom.

Nataša je usled ogromnog stresa, samo mesec i po dana nakon porođaja, izgubila mleko, zbog čega je morala da pređe na veštačku ishranu za ćerkicu Katju.

- Ni batine od supruga Luke, ni i javna sramota koja je usledila nakon toga, nisu pogodile Natašu kao činjenica da je izgubila mleko zbog stresa. Nataša još ne može da se oporavi od šoka što joj se porodica raspala na brutalan način i što joj se ni ovaj izbor nije pokazao kao ispravan. Razvod nikome ne pada lako, a Nataši je još teže jer ima bebu - rekla je prijateljica bliska pop pevačici i objasnila:

- Prvih nekoliko dana nakon batina Nataša je bila van sebe, a potpunu brigu o ćerki Katji preuzele su njene sestre i dadilja. Trudila se da provede makar nekoliko sati dnevno sa ćerkom i insistirala je na tome da je svakodnevno doji. Međutim, ubrzo je shvatila da lagano gubi mleko, pa je Katji morala da daje dohranu - kaže naš izvor i objašnjava da je pevačica na sve načine pokušavala da povrati mleko.

Nataša prolazi kroz pakao poslednjih nekoliko dana
Nataša prolazi kroz pakao poslednjih nekoliko dana foto: Damir Dervišagić

- Doktori su joj preporučili da bebu stavlja na grudi svaka dva sata tokom dana, a isto je morala da radi i noću, kako bi pokrenula mleko. Međutim, ni to joj nije pomoglo, jer je u nekom trenutku mleko stalo, pa je Katju morala da hrani na flašicu. Nataša ne može da preboli situaciju koja joj se desila, a dodatno je uznemirava činjenica da će uskoro morati da se sretne na sudu sa Lukom - kaže izvor i dodaje da pevačicu tek sada očekuju ozbiljni problemi s ocem svog deteta.

- Natašu i Luku očekuje razvod i borba za starateljstvo, a pre svega toga oboje će biti saslušani pred sudom po njenoj prijavi za fizički napad. Iako će ih sudija saslušati istog dana, ali u različito vreme, Nataša je u ogromnom strahu da bi tog dana mogla da sretne Luku. Jednostavno, još ne može da se otrgne utisku da će se Luka vratiti i ponovo je napasti, zbog čega planira da od sudije zatraži i produženje mere zabrane prilaska - kaže naš izvor na kraju.

Bonus video

DRUŠTVENE MREŽE GORE: Sandra Afrika provocira VRELIM FOTKAMA! Pevačica NE KRIJE NIŠTA!

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.