KAD JE ON UŠETAO, SVI SU SKRENULI POGLED SA MLADE! Na venčanju PIKSIJEVE ĆERKE pojavila se velika SVETSKA ZVEZDA! (FOTO)
Venčanje Piksijeve ćerke, Foto: Printscreen/Instagram

bio je u vezi sa Paris Hilton

KAD JE ON UŠETAO, SVI SU SKRENULI POGLED SA MLADE! Na venčanju PIKSIJEVE ĆERKE pojavila se velika SVETSKA ZVEZDA! (FOTO)

Na glamuroznom venčanju pojavio se veliki broj poznatih ličnosti

Objavljeno: 20:51h

Podelio je snimak sa lica mesta i nije krio koliko je oduševljen svadbom, a čuveni muzičar bio je jedan od odabranih koji su mogli da uživaju u pažljivo planiranoj proslavi na Azurnoj obali.

Na glamuroznom venčanju Anje Stojković i njenog izabranika, reli vozača Igoa Valentea, pojavio se veliki broj poznatih ličnosti iz naše zemlje.

Venčanje Piksijeve ćerke
Venčanje Piksijeve ćerke foto: Printscreen/Instagram

Među zvanicama bio je i čuveni producent i di-džej Afrodžek (Afrojack), poznat po mnogobrojnim saradnjama sa Madonom, Bijonse, Dejvidom Getom i Niki Minaž, a pre nekoliko godina bio je u emotivnoj vezi sa Paris Hilton.

Afrodžek bio je gost na venčanju
Afrodžek bio je gost na venčanju foto: Printscreen/Instagram

Afrodžek je na društvene mreže postavio snimak sa venčanja Piksijeve ćerke i njenog dragog, a čini se da je i te kako uživao.

Verujemo da bi mnogi voleli da su bili na njegovom mestu, a u klipu možemo videti idiličnu atmosferu koja je vladala tokom zabave.

Holandski muzičar, čije pravo ime glasi Nik van de Val, na Instagram je "okačio" i sliku sa venčanja, na kojoj ga vidimo u pratnji prijatelja.

Afrodžek se proslavio pre desetak godina, čest je gost muzičkih festivala širom planete, a pre četiri godine bio je na "Egzitu".

Bonus video:

NIJE REKLA MAMI DA JE SNIMA: Ovako su Anastasija i Ceca Ražnatović SRUŠILE INSTAGRAM

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.