ŠTA SE DEŠAVALO IZA ZATVORENIH BRATA: Ceca otkrila DETALJE suđenja sa Karleušom: Do mirenja nikada neće doći zbog nebuloznih priča! (FOTO)
Oči u oči posle dugo vremena, Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

atmosfera iz sudnice

ŠTA SE DEŠAVALO IZA ZATVORENIH BRATA: Ceca otkrila DETALJE suđenja sa Karleušom: Do mirenja nikada neće doći zbog nebuloznih priča! (FOTO)

Pevačica Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović juče su se ponovo našle na sudu, a pokušaj da se pomire je i ovoga puta propao

Objavljeno:

Dan nakon što je ročište povodom tužbe i kontratužbe koje su podnele jedna protiv druge odloženo zbog smrti sudije, pevačice su se pojavile pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu kako bi pokušale da se pomire mirnim putem, bez suđenja.

Nakon pola sata zadžavanja u sudnici, prva je izašla Ceca, koja je rekla da do pomirenja opet nije došlo.

- Medijacija, naravno, nije uspela. Ipak, u sudnici je ovoga puta bilo normalno i civilizovano - započela je Ceca, a na pitanje da li su im se sreli pogledi, Svetlana je odgovorila:

- Ne, niti imam nameru da se gledam sa bilo kim. Mislim da do mirenja nikada neće ni doći. U sudnici se obraćam samo sudiji i odgovaram na postavljena pitanja. Priče koje su se pojavile nakon prošlog suđenja, da sam zatezala lice, čista su nebuloza, a mene zaista mrzi da komentarišem svaku vest koja se odnosi na mene - dodala je Ražnatovićeva.

Ubrzo je sud napustila i Karleuša, koja nije krila da se nadala da će boravak u sudu trajati duže.

Pevačice se uvek maksimalno srede za suđenje
Pevačice se uvek maksimalno srede za suđenje foto: Printscreen

- Šta da kažem? Bilo je vrlo kratko. Ovoga puta nisam napadnuta kao prošli put. Imala sam advokata pored sebe, pa se verovatno nije usudila. Ovo je bio pokušaj mirenja, ali ni sa jedne, ni sa druge strane nije bilo volje za tim - bila je direktna Karleuša.

Bonus video

ŠOK INTERVJU LUKE LAZUKIĆA: Neću više da ćutim odlučio sam da ispričam sve! OVO JE PRAVA ISTINA! ČITAJTE U KURIRU

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.