TRPELA MALTRETIRANJE I PRE NEGO ŠTO JU JE PREBIO! Luka je Natašu PONIŽAVAO PRED SVIMA, a ono što joj je PRIČAO NE SMEMO NI DA NAPIŠEMO!
Nije sve bilo tako bajno kao što se mislilo, Foto: Damir Dervišagić

kakav je TO čovek?

TRPELA MALTRETIRANJE I PRE NEGO ŠTO JU JE PREBIO! Luka je Natašu PONIŽAVAO PRED SVIMA, a ono što joj je PRIČAO NE SMEMO NI DA NAPIŠEMO!

Luka je, kako tvrdi dobro obavešten izvor duže vreme ponižavao Natašu, a najviše je to voleo da radi kad su u krugu svojih najbližih prijatelja

Objavljeno:

Fizičko nasilje, koje je pop zvezda Nataša Bekvalac doživela od svog supruga Luke Lazukića, krajnja je posledica psihičkog maltretiranja, koje je ona već duže vreme preživljavala u braku.

Naime, iako je za javnost izgledalo da Nataša živi u bajci, sada se otkrivaju detalji koji govore upravo suprotno. Luka je, kako tvrdi dobro obavešten izvor duže vreme ponižavao Natašu, a najviše je to voleo da radi kad su u krugu svojih najbližih prijatelja.

- Stalno je imao potrebu da joj to radi, bez ikakvog razloga. Nataši se to nije dopadalo, a još kada je videla da se to ponavlja, uopšte joj nije bilo svejedno. Jednom prilikom su izašli u poznati beogradski restoran i na samom ulazu Luka je sreo svog prijatelja sa suprugom. On im se javio s osmehom, a potom je Luku upoznao sa svojom lepšom polovinom i pohvalio se da mu je žena nedavno doktorirala. Lazukić je na to odgovorio: "Ovo je moja žena. Pevačica iz kafane u koju svako može da uđe", nakon čega je nastao muk - opisuje scenu naš izvor i dodaje:

- Svima je bilo vrlo neprijatno. I Nataši i Lukinim prijateljima. Bekvalčeva je karijeru izgradila odavno, a niko od njih nije mogao da poveruje da njen muž priča tako ružno o njoj i tako je predstavlja ljudima. Ona je to tada prećutala jer nije želela pred ljudima da se raspravlja, a i kako je kasnije priznala, bila je toliko šokirana da nije uspela da odreaguje - ističe izvor.

Delovali su tako srećno...
Delovali su tako srećno... foto: Dragana Udovičić

Kasnije su se nekoliko puta ponovile slične stvari, a kako je vreme teklo, Nataši je bilo sve teže i teže. Ipak, bila je trudna i mislila je da će sve to proći kad dođe beba. Nažalost, situacija je od loše prerasla u još goru.

Luka, s druge strane, tvrdi da je svoju ženu voleo do pre pet dana, sve dok ga nije prijavila za nasilje. Od tada je, kako kaže, ne voli, ali tvrdi da je nije tukao. Lazukić, naime, tvrdi i da je Bekvalčeva sama sebi nanela povrede, kao i da je on taj koji je sve vreme finansirao njihov zajednički život, te da su problemi počeli onog trenutka kada je supruzi saopštio da moraju smanjiti svoje hirove zbog finansijske situacije.

U jutarnjem programu Televizije "Hepi", Lazukić je ponovo neprestano tvrdio da nije ni pipnuo Bekvalčevu, a iako želi da stvori utisak muškarca za primer, njegove izjave govore suprotno. Lazukić je rekao da nikada neće otkriti pevačicin prljav veš.

- Ne volim je već tri dana, mi smo se voleli dotad. Rekao sam Hani da ne mogu da joj budem otac, ali mogu da je volim kao svoje dete i plaćao sam joj privatne škole. Nataša sa mojim detetom nije uspela da nađe jednaku energiju. Sigurno postoji razlog za to, ali daleko od toga da je bila loša. Problemi i nesuglasice nastali su onog momenta kada sam joj ja saopštio da moramo da se usredsredimo na normalan život. To znači da nema raznoraznih putovanja i slično. Razapela me je na stub srama. Sve devojke mi daju podršku, znaju da Luka Lazukić nije nasilnik. Nikad neću izneti prljav veš svoje supruge - rekao je, između ostalog, Lazukić u emisiji.

S druge strane, izvor blizak pevačici kaže da su svi oko Nataše šokirani onim što je Luka ispričao, a posebno zbog dela koji se odnosi na to da je finansirao njen život. Kako kažu, da je imao gde da živi, sigurno ne bi došao u njen stan na Dedinju.

- Očekivali smo da će ispričati sve najgore i putem medija napadati Natašu. On je sada spreman da ide od redakcije do redakcije i svima priča razne stvari kako bi sebe opravdao. Luka voli da bude u medijima - otkriva izvor i dodaje:

- Sramno je to što priča da je Nataša trošila njegove pare. Koje pare?! Pa on se preselio kod nje u stan na Dedinju. Da je imao gde da živi, to sigurno ne bi uradio, a ne još da finansira izgradnju kuće u Čeneju i opremanje stana. Doduše, jeste renovirao stan, ako se to tako može nazvati, tako što je okrečio dva zida i kupio dva lustera - kaže izvor blizak pop zvezdi.

Iako je Luka bio taj koji je vreme provodio van kuće, a u noći kada je udario ženu došao je u pet ujutro, za medije je ispričao kako je ona ta koja se bahatila tokom zajedničkog života.

- Njegova strana priče otkriva koliko on zapravo nije u pravu. Nataša je tokom trudnoće možda jednom izašla na večeru, a nakon što se porodila, dva puta. Jedva smo je ubedili da nam se pridruži. Ona je samo želela da bude kod kuće sa bebom, dok je on izlazio i lumpovao, ponašajući se kao tinejdžer - završava izvor.

Bonus video

Espreso Tviter - Nikolija Jovanović

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.